Etos Botanical Boost basil & grapefruit


Haal de geur van de natuur in huis met Etos! Is het kruidig, is het fruitig... waarom niet allebei? Er zijn weer nieuwe toevoegingen voor het Botanical Boost assortiment en daar kan ik alleen maar heel blij van worden. Ik laat je vandaag drie producten zien uit de basil & grapefruit lijn die je ook uitstekend cadeau kunt doen!

Basil & grapefruit shower peeling- 6,99 euro
Basil & grapefruit shower foam- 4,99 euro
Basil & grapefruit scented sticks- 7,99 euro
Basilicum en grapefruit klinkt als een bijzondere combinatie, maar het werkt verrassend goed samen. Het ruikt dan ook fruitig en kruidig tegelijk. Kruiden kunnen soms wat zwaar ruiken, maar dit is eerder fris. Toch vind ik dit meer iets voor een 'vrouw', ik zou dit niet cadeau geven aan jong meisje. Hopelijk voel je nu een beetje de vibe van deze lijn die bestaat uit zes producten. Ook top: er zit een giftset bij!

Laten we beginnen met de sticks! De scented sticks zijn geschikt voor in huis om een kamer lekker te laten 'walmen', haha. Ik gebruik deze stokjes zelf in de badkamer omdat dit niet zo'n grote ruimte is. Ik vind het wel prettig als het hier lekker ruikt (zeker tijdens het douchen geeft dat zo'n fijn gevoel). Sowieso zijn deze stokjes niet echt geschikt voor een grote ruimte.

De geur is erg lekker en niet overweldigend aanwezig. Ik draai de stokjes zelf om de twee/drie dagen om en denk er ongeveer 3 tot 4 weken mee te doen.


Over naar de shower peeling! Dit is een product dat ik zelf niet heel vaak gebruik, maar eens in de twee weken zet ik mezelf even goed in de scrub. Deze is heerlijk en niet te grof. Het laat je huid zacht achter. Een klein dingetje: ik vind deze verpakking erg leuk, maar niet praktisch. Met je natte handen een pot openmaken vind ik niet prettig. Het product wordt ook nat en je moet er de hele tijd met je handen in. Nee, in een tube ermee!


Dan als laatste een douche foam. Mensen, ken je deze nog niet, dan moet je 'm écht even proberen. Dit is zo'n dik en vol schuim dat je het bijna wil eten! Zo lekker! Dit kun je met recht één van de beste foams uit de Nederlandse drogisterijen noemen vind ik.


Ja, weer een mooie en bijzondere lijn van Etos! Als je de producten wil proberen moet je niet te lang wachten- ze zullen niet permanent verkrijgbaar zijn. Mijn grootste aanrader is de shower foam, maar eigenlijk vind ik alle producten lekker.

Ken jij deze lijn al?

3 opmerkingen

 1. Wat een heerlijke producten, ik ben hier heel erg benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie producten ;-)
  Deze ken ik niet en moet eens snel naar de winkel die dit verkoopt....
  Ben er heel benieuwd naar....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijken mij heerlijk producten! Als ze de scrub in een tubevorm uitbrengen ga ik die sowieso halen mijs.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!