Etos zomer 2018 limited edition make-up collectie


Hola beauties! Het is zomers weer buiten en Etos weet precies wat we nu nodig hebben: een zomerse collectie met producten die betaalbaar én een lust voor het oog zijn. Ik vertel je vandaag meer over de limited edition zomer make-up!

Etos nagellak- 2,99 euro
Etos lipgloss: 2,99 euro
Sunkissed bronzer: 4,99 euro
Fixing spray: 3,99 euroHet mag duidelijk zijn dat Etos veel aandacht heeft gestoken in de looks van de producten. De lijn ziet er onwijs mooi uit en dit is nog maar een deel van de collectie! Ik wilde HEEL erg graag het cheek palette kopen om de review compleet te maken, maar deze was al volledig uitverkocht. Daaaammmnn! Ik ben dus even extra snel met mijn artikel omdat ik weet dat de producten veelal op zullen zijn. Er zit trouwens ook nog een primer in en een blush/highlight duo, maar als ik je één product kon adviseren was het SOWIESO het cheeks palette. Die heb ik dus zelf niet, maar in de winkel was ik direct verliefd.De blikvanger van de producten die ik heb ontvangen is zeker wel de bronzer. Laat je echter niet té erg verleiden door de mooie gouden swirl: het is namelijk een overspray. Onder het gouden laagje zit een 'gewone' bronzer. Persoonlijk houd ik niet heel erg van glanzende bronzers- het ziet er mooi uit maar mat oogt natuurlijker. Toch is het wel een beetje een domper. Als je dit koopt krijgt je toch niet helemaal wat je misschien had verwacht. Na twee keer gebruiken is de gouden overspray er wel af.


Hier kun je het verschil zien: in het midden de swatch met gouden overspray, rechts de kleur die overblijft. We kunnen niet ontkennen dat dat toch wel écht een zichtbaar verschil is. Laat hem dus liggen als je een gouden bronzer verwacht.


Op de bovenstaande foto's draag ik de bronzer en lipgloss. De bronzer is echt goed zichtbaar. Hij zit tussen warm en koel in en is MEGA gepigmenteerd. Oppassen met je kwast, een heel klein beetje is voldoende! De lipgloss uit de collectie is vrij neutraal en niet vervelend plakkerig. Het is geen heel gepigmenteerde gloss. Ik ben zelf geen echte lipgloss drager maar voor een subtiel kleurtje is het zeker mooi!


Over naar de nagellak! En mocht je niet van voeten houden: sorry, hier zijn ze in vol ornaat. Normaal gesproken lak ik altijd mijn handen maar aangezien mijn nagels moeten herstellen van gellak zijn mijn tenen even de pineut. Zeker geen straf om mijn tenen te moeten fixen aangezien het natuurlijk echt slipper- en sandalenweer is momenteel.


De nagellak is lekker vrolijk en zomers! Ik zie deze kleur ook een groot succes zijn bij getinte dames of bij een mooie zongebruinde huid. Goede kleurkeuze van Etos! De nagellak an sich is oké. Kan me herinneren dat deze lak niet heel lang bleef zitten op mijn handen. Met twee laagjes ben je een heel eind voor een goede dekking.

De sandalen (24,95 euro) zijn overigens uit de nieuwe collectie van Van Haren voor wie het zich afvroeg :-)


Dan nog een setting spray. Hoewel ik van de allereerste editie niet zo'n fan was, heb ik inmiddels toch wat sprays van Etos versleten. Met name de holographic fixing spray en de coconut versie vond ik een SUPER lekkere geur hebben. Nu is er dus weer een nieuwe geur. Ik had een wat meer kokos/tropische geur verwacht. De geur is fris en echt niet te beschrijven, dus als je nieuwsgierig bent: check 'm in de winkel! Lees hier mijn uitgebreide review over de spray

Ja, super leuke collectie van Etos! Ik ben stiekem wel teleurgesteld dat het cheek palette al weg was, maar als je hem nog kunt vinden: RUNNNN!

Welk product spreekt jou het meest aan?

1 opmerking

  1. Oke, YOU GOT ME! Zooo jammer dat ik dit nu pas lees want er zitten echt wat items tussen die ik wil scoren. Morgen maar even bij Etos kijken of er nog wat is ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!