BluxBox Winter Boost box (januari 2020) eerste indruk/reviewYes, mijn favoriete box werd deze week weer bezorgd, namelijk de Bluxbox! Deze zat zoals altijd weer gevuld met producten van bekende en minder bekende merken. Ik laat je zien wat er in de box zat en vertel mijn mening + eerste indruk over de producten. Lees je mee?

Bluxbox Winter Boost 2020- 29,95 euro inclusief verzendkosten'Olaz Regenerist nachtserum dringt diep door in de oppervlaktelagen van de huid. Onze gepatenteerde mix combineert vitamine B3 met het retinoïdecomplex van Olaz. Je ziet verbetering in fijne lijntjes en rimpels, gladheid, helderheid, versteviging, donkere vlekken en poriën. Retinol 24 is geschikt voor dagelijks gebruik'.

Wie eerder reviews heeft gelezen van de Bluxbox, weet dat mijn moeder de allergrootste Olaz fan op deze aarde is. Toen ik een foto van deze box stuurde was ze weer super happy, hahaha! Ik moet zeggen dat dit product er goed uit zag, er zitten geen geurstoffen in wat ik super vind. Mijn moeder gaat de komende tijd aan de haal met dit product.

Olaz RETINOL24 kost 34,95 euro.


Twee merken die eerder in de box hebben gezeten!

'Laritzy Swoon Velvet Liquid Lipstick combineert gepigmenteerde, high-performance lipkleur met fijne metallic parel voor een prachtige fluweelzachte, gladde afwerking. Deze levendige lipkleuren zijn niet droog, comfortabel om te dragen en ongelooflijk duurzaam.'

Deze lipstick heeft een mooie rode kleur met een subtiel metallic glansje. Ik denk dat iedereen hier best blij mee gaat zijn, het is namelijk een kleur die bij elke huidskleur wel mooi zal staan. Deze liquid lipstick kost 18 euro wanneer je 'm buiten de box aanschaft.

'LOOkx Exclusive eyeliner Magnet Grey- zet gemakkelijk een strakke lijn of creëer smokey eyes in een handomdraai. De eyeliner heeft een extreem zachte textuur die in één applicatie dekt, waarna je de eyeliner direct kunt vervagen en blenden. Blijft 14 uur perfect zitten zonder uit te lopen.'

Wederom een handig item in een redelijk veilige kleur! Ik vind LOOkx een fijn merk in zowel skincare als make-up dus ook dit product zal weer van pas gaan komen. De eyeliner kost 18,25 euro, wel best prijzig voor een oogpotlood.


'Net als jij, die heen en weer rijdt op een eenhoorn, voelen we soms dat onze handen uitgedroogd zijn door de intergalactische kou. Om je huid te hydrateren, reisden we door de lucht op zoek naar de zachtste wolken, bottelden ze op en creëerden we een handcreme zachter dan een stapelwolk. De niet-plakkerige textuur dringt snel door de huid.'

Grappige tekst! Ik maakte het product voor het eerst open en dacht OMG, dit product ga ik zeker niet weggeven, haha. Dit ruikt zo hemels! Handig formaat om mee te nemen, ik heb het momenteel ook echt nodig omdat mijn handen SUPER droog zijn tot schilfers aan toe. Dit product kost 5 euro.

'Om nog meer te profiteren van een heerlijk masker heeft Mudmasky een Aftermask Vitamin Serum gemaakt. Het natuurlijke antwoord na elk masker! Het serum is gemaakt van natuurlijke vitamines uit de zee. Bevat geen oliën of geuren, maakt je huid heerlijk zacht.'

Apart, een serum voor na een masker, nooit eerder zoiets gezien. Ik moet wel zeggen dat ik schrok van deze prijs, de winkelwaarde is namelijk 49 euro. Voor een tube van 30ml vind ik dat heel pittig. Wel werd ik ontzettend blij van de ingrediënten (geen parfum en alcohol bijvoorbeeld!), dit maakt dan ook dat ik het product zelf ga houden en de komende tijd ga testen. Ben jij benieuwd naar mijn mening, houd mijn Instagram dan in de gaten!Ha, een oude bekende! Ik schreef eerder een review over de Kocostar sheet maskers. Ik wil je dan ook aanraden deze review te checken als je benieuwd bent naar dit product. Kleine samenvatting, ik vond ze hilarisch om te gebruiken en ook nog eens fijn! Het tulpenmasker zorgt voor een betere vochtbalans en heeft een winkelwaarde van 6,95 euro.


Als laatste zitten er twee producten in die bij elkaar horen.

'Violet Gradual Tan is een zelfbruinende mousse met violette kleurbasis voor een geleidelijke bruining en een diep donkere, warm gebruinde teint. Geen geur van zelfbruiner, geschikt voor alle huidtypes en vegan.'

De bijbehorende handschoen heeft een waarde van 9,95 euro en belooft een vlekkeloze teint.

Nou moet ik zeggen: ik heb dit product meteen getest toen 'ie binnenkwam, maar ik zie eigenlijk geen resultaat na een hele dag wachten. Het product is kleurloos wat het een beetje verradelijk maakt hoeveel je precies moet aanbrengen en welk stuk je niet hebt gehad. Nu kan het niet-zichtbare resultaat komen doordat ik misschien te weinig heb gebruikt of moet opbouwen. Het product ruikt wel een klein beetje naar die typische tan-geur, al beloven ze van niet, maar het is zeker 90% minder dan gebruikelijk. Ik houd jullie op de hoogte! In ieder geval een leuk product met een mooie waarde (24,95 euro).


Dit was de Bluxbox weer! Mijn favoriete producten dit keer zijn het Mudmasky serum en de Merci Handy Hand Cream, maar alles is bruikbaar voor mij.

Wat vind jij van de inhoud? Is de Bluxbox iets voor jou? Je bestelt 'm voor 29,95 euro inclusief verzendkosten. Je bespaart er dit keer erg veel mee aangezien de waarde van de producten 168 euro is.

Meer Bluxbox?
Klik hier voor mijn vorige Bluxbox review!

1 opmerking

  1. Ik heb van Mine tan een crème - ook echt wit van kleur en die gebruik ik voor mijn gezicht, krijg er goed resultaat mee en hij ruikt als 1 van de weinige producten niet naar self-tan, die jij hebt lijkt me inderdaad wel wat lastiger zo'n kleurloos product. Benieuwd of het nog wat gaat doen.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!