Foto op aluminium van Studentendrukwerk + WINACTIE

Alweer een hele tijd geleden mocht ik mijn eigen aluminium schilderij ontwerpen. Super cool natuurlijk! Het werd een afbeelding van Kate Moss die ik bij iemand op Instagram had gezien. Toen ik in Maastricht was afgelopen december, zag ik een afbeelding waarvan ik meteen dacht: ‘die hangt ooit aan mijn muur’. Dankzij Studentendrukwerk is het ook zo: ik mocht nog een aluminium plaat ontwerpen, yay! Goed nieuws: ik mag iemand blij maken die ook een foto op aluminium plaat/’canvas’ mag ontwerpen.Ik denk dat de meeste mensen het niet van mij weten, maar ik vind interieur stiekem heel erg leuk. Ik houd (helaas) van leuke vintage spulletjes, je kunt me wakker maken voor een bezoek aan een vette kringloopwinkel. Inspiratie opdoen doe ik ook graag via Instagram of tijdschriften. In Maastricht was ik bij Boekhandel Dominicanen (mooiste boekwinkel ooit!) en daar zag ik een fotografieblad met een opvallende voorkant. Het was namelijk de ‘mouth’ van fotograaf Tony Kelly. Ik speurde ‘m direct op via Instagram en was helemaal verliefd op die stijl. Dit wilde ik in mijn interieur!

Dankzij Studentendrukwerk heb ik nu mijn droom mogen verwezenlijken 😉 Het uploaden ging eigenlijk vrij gemakkelijk, wel belangrijk dat je weet dat jouw foto of afbeelding een hoge resolutie heeft. Het zou zonde zijn als je uiteindelijk niet helemaal tevreden bent. Bij het geborstelde aluminium zie je voornamelijk de grove structuur terug in de witte delen van een foto. Ga je dus echt voor die robuuste en industriële uitstraling, dan wordt aangeraden om een zwart-wit foto te gebruiken.

Je kunt hier overigens nog veel meer laten drukken!

De plaat heb ik gecombineerd met mijn gouden tijdschrifthouder (schelp) van HEMA en mijn mond-vintage telefoon. Ik ben helemaal verliefd op hoe dit hoekje er uit ziet en de mond past ook nog eens goed bij mijn Kate Moss afbeelding. Helaas heb ik zelf weinig rechte muren waardoor ik ‘m momenteel niet op kan hangen, maar ik word hier al heel blij van.

WINACTIE


Heb jij laatst ook een eureka-moment gehad en dacht je: ‘dit wil ik aan de muur’? Goed nieuws. Ik mag namelijk een aluminium plaat (van 40x40cm) weggeven. Je mag uiteraard zelf bepalen wat je er op wil zetten.
- Laat mij in de comments weten voor wat voor soort afbeelding jij zou kiezen.- Volg studentendrukwerk via Instagram OF like de pagina via Facebook. Ik controleer of je dit gedaan hebt, laat even weten welke van de twee je hebt gedaan.

Je kunt je comment plaatsen via mijn Instagram post of hieronder. Ik kies vrijdag 28 februari een winnaar uit, veel succes!

1 opmerking

  1. De mouth is zeker leuk! Ik zou misschien wel wat standaard een mooie foto van mijn twee kinderen met puppy erop willen. Ik heb de FB pagina van studentendrukwerk geliked.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!