Chanel Le Volume Stretch mascara reviewEr is een nieuwe mascara in town, en wel de Chanel Le Volume Stretch. Ik vroeg jullie of jullie liever een review over Gucci of Chanel zagen: u vraagt, ik draai! De mascara heeft een nieuw en revolutionair borsteltje. Ik heb de Chanel Le Volume Stretch mascara getest en laat je graag weten wat ik er van vond! Lees je mee?

Chanel Le Volume Stretch mascara- 36.72 euro via DouglasDaaang, pittige prijs voor een mascara. Het scheelt dat ik de gewone Le Volume mascara wel ken en daar erg over te spreken was, daardoor deed het prijskaartje iets minder pijn. Ik had er eigenlijk best veel zin in om deze te testen. De verpakking is zoals altijd, standaard Chanel zwart met goud. Het omhulsel zelf is mat/gestreept. Strak en simpel. Het borsteltje daarentegen is voor Chanel denk ik vrij revolutionair. Het borsteltje is namelijk gedraaid. 

Wat Chanel zegt: 
'Een stretch formule, in combinatie met een 3D-geprint borsteltje dat extreem flexibel is omdat het volledig hol is, die de wimpers omhult en eindeloos stretcht. De haren van het borsteltje vormen een spiraal met nopjes die de wimpers omvatten, krullen en verlengen. De stretchformule op basis van jojoba-esters en een flexibel latexlaagje verlengt en stretcht de wimpers eindeloos voor een weergaloos open oogopslag en een aanpasbaar volume.'Hierboven zie je het borsteltje. Ik werd er eigenlijk wel enthousiast door: een keer iets nieuws voor Chanel en ook wel voor mijzelf. Plastic borsteltjes heb ik zeer vaak getest, maar een gedraaide nog niet.


Hierboven het resultaat. Als je links kijkt zie je dat het toch wat 'klitterig' leek. Klinkt een beetje gek maar dit betekent dat je na meerdere keren aanbrengen een beetje een klontereffect krijgt. De formule is voor mijn gevoel wat droger dan de vorige Le Volume mascara. Ik ben opzich wel tevreden over het resultaat. Veel lengte en volume. De mascara blijft gedurende de dag héél goed zitten en vlekt totaal niet. Ik heb 'm getest van 9 uur tot ongeveer 1 uur 's nachts en hij zat nog goed. Dit ondanks mijn vette huid.

Ik had het wel gehoopt, maar het is niet gebeurd: de mascara is geen nieuwe favoriet. Wel een prima mascara met een uitzonderlijke houdbaarheid bij een vette huid, maar het resultaat krijg ik ook wel met een mascara van l'Oréal. Alleen als je de houdbaarheid heel belangrijk vindt (dus dat de mascara de hele dag meegaat) kan ik je deze mascara eerder aanbevelen dan een goedkopere.

Heb jij wel eens een Chanel mascara getest? Wat vind je van dit resultaat?

Geen opmerkingen

Thanks voor je reactie!