Essence Bye Bye Panda Eyes mascara review


Toegegeven: toen de essence Bye Bye Panda Eyes mascara uitkwam een paar weken terug, was ik niet per se razend enthousiast. Ik heb al zó veel mascara's getest en de van essence zijn helaas niet altijd mijn favorieten. Jullie zijn echter wel fan, want de reviews over essence mascara's worden altijd mega goed bekeken. Ik besloot de mascara dan toch weer het voordeel van de twijfel te geven en 'm aan te schaffen. Benieuwd? Lees mee!

Essence Bye Bye Panda Eyes mascara- 3,59 euro


Wat essence zegt [tekst Kruidvat]:
"Ga voor dramatisch volume zonder vlekken met deze Essence Bye Bye Panda Eyes! 01 Black Volumizing & Defining Mascara. Deze mascara maakt niet alleen je wimpers zwarter, maar bedekt ook de fijne haartjes met een subtiel laagje mascara voor de perfecte look. En het beste is dat deze maxcara niet klontert en makkelijk te verwijderen is met warm water. Je hebt dus geen make-upremover meer nodig!"


De mascara heeft eigenlijk een heel simpel borsteltje. Best erg om zo van tevoren te oordelen maar daardoor verwachtte ik er niet zo veel van. De mascara's van essence zijn voor mij persoonlijk een beetje hit or miss. Vroeger vond ik ze wat groen ogen en de formule wat korrelig, maar het wordt wel steeds beter. De voorganger 'What the Fake' vond ik wel best fijn en gebruik ik dagelijks voor mijn onderwimpers. 

Over naar de resultaten!Potverdorie, word ik toch nog even flink verrast! De mascara geeft een mooi resultaat dat je wel moet opbouwen. Meerdere lagen zijn nodig voor veel volume. Dit betekent dat 'ie ook geschikt is als je van een subtiel resultaat houdt. Ik heb een vette huid maar merk niet dat de mascara gaat vlekken. Die belofte wordt dus wel waargemaakt. Ik ben benieuwd wat er gebeurt als ik er mee ga sporten, met de 'what the fake' mascara kan dat ook best goed.

En inderdaad: de mascara laat zich gemakkelijk verwijderen. Ik vind het wel een topper, deze houd ik er in.


Eigenlijk wel een verrassing, deze budget mascara. 
Heb jij 'm al getest? 

4 opmerkingen

 1. Ik heb deze ook, echt ideaal voor deze tijd van het jaar met de hooikoorts

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad potverdorie, wat een mooi resultaat bij jou! Ik ga 'm toch nog even opzoeken weer ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat zien je wimpers er mooi uit door deze mascara! Ik ga hem ook kopen en eens een kans geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Wat ziet het er bij jou goed uit! Mooi hoor!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!