Kruidvat make-up Lash Define Skinny & Maxx Drama mascara review

Kruidvat make-up Lash Define Skinny & Maxx Drama mascara review

Kruidvat make-up Lash Define Skinny & Maxx Drama mascara review- Kruidvat of moet ik zeggen Udav Krit, had ons even mooi te pakken. Ze lanceerden hun nieuwe make-up merk eerst onder een andere naam (met andere prijzen) om vervolgens bekend te maken dat het 'gewoon' om Kruidvat make-up ging. Echt een briljante stunt! Ik bestelde een aantal producten en laat je vandaag twee van de mascara's zien.

Kruidvat make-up Lash Define Skinny - 2,99 euro
& Maxx Drama mascara - 3,99 euro

Kruidvat make-up Lash Define Skinny & Maxx Drama mascara review

Hopelijk zijn jullie nog niet moe van de mascara reviews! Ik heb er al zoooo ontzettend veel getest maar de laatste tijd lijken het er steeds meer te worden. Ik vind het ook een té leuk product, mascara kan namelijk zoveel verschil maken. Dus sorry als je een beetje mascara-moe raakt, ik doe mijn best om variatie te bieden maar ik ben gewoon fannnn!

Voor deze review kan ik twee vliegen in één klap slaan, want de ene mascara is namelijk perfect voor de onderwimpers. De Lash Define Skinny mascara heeft zo'n dun borsteltje dat je er perfect dunne haartjes mee kunt coaten. De mascara's hebben overigens allebei prima prijsjes. Ze zijn vanaf deze week te koop in de winkels (ik heb deze producten zelf gekocht).

Kruidvat make-up Lash Define Skinny & Maxx Drama mascara review

Wat Kruidvat zegt: "Lastig om die kleine wimperhaartjes van mascara te voorzien? Nu niet meer! Het borsteltje van deze Kruidvat Lash Define Skinny Mascara omhult zelfs de dunste en kortste wimperhaartjes nauwkeurig voor perfect gedefinieerde wimpers. De skinny mascara heeft een heel fijn extra dun borsteltje voor perfect gedefinieerde, verlengde en volle wimpers. Ideaal voor het coaten van dunne en korte wimpers, evenals je onderste wimpers. De perfecte mascara voor je no-make-up-look."

Hierboven zie je al hoe dun het borsteltje is. Er zit amper 'haar' aan, maar toch net die perfecte hoeveelheid om precies mee te kunnen werken. Ik weet dat er vroeger wel eens zo'n mascara is geweest maar ik heb ze lang niet meer gezien. Misschien heb ik iets gemist? Wat mij betreft echt een goede aanvulling voor het assortiment in ieder geval!

Kruidvat make-up Lash Define Skinny & Maxx Drama mascara review

Kruidvat make-up Lash Define Skinny & Maxx Drama mascara review

Wat Kruidvat zegt: "Ga voor dramatisch vollere en langere wimpers met deze Kruidvat Maxx Drama Volume & Length Mascara. Dankzij de cilindervormige vezelborstel en de intense zwart gepigmenteerde crèmeformule wordt elke wimperhaar perfect gedefinieerd, verlengd en omhuld. De mascara is oftalmologisch goedgekeurd."

De Maxx Drama is een mascara zoals je die gewend bent, flinke borstel wel. Goed nieuws voor de liefhebbers van waterproof mascara, want die is er namelijk ook. Ik denk dat ik die ook nog ga aanschaffen als mijn andere 73646 mascara's op zijn- ik kan bijna een mascarablog beginnen zoveel komen er voorbij.

Kruidvat make-up Lash Define Skinny & Maxx Drama mascara review

Kruidvat make-up Lash Define Skinny & Maxx Drama mascara review

Hierboven zie je het resultaat van de twee mascara's: de één boven, de ander onder. Ik moet zeggen dat mijn eigen wimpers soms niet meewerken waardoor ze wat aan elkaar gaan hangen en niet van elkaar los willen (clingy bitches zijn het) maar ik vind beide mascara's echt indrukwekkend. Zeker de Skinny mascara is wat mij betreft een SKINNY LEGEND, hij is zo handig in gebruik! Heel verfrissend om een keer geen vlekken op mijn huid te hebben bij het aanbrengen. Perfect ook voor onderweg. Je kunt deze ook op je bovenste wimpers gebruiken trouwens, maar daar mag het van mij wat meer opvallen. Als je nog erg jong bent of van een heel natuurlijk resultaat houdt is de Lash Define Skinny mascara een leuke om eens mee te experimenteren.

De Maxx Drama mascara maakt zijn naam wel waar vind ik, het effect is best in your face en dat al met twee laagjes. Erg mooi! Deze mascara geeft een klein beetje af op de huid gedurende de dag omdat mijn wimpers mijn wenkbrauwen raken, maar verder helemaal prima.

Wat een fijne eerste indruk, Udav Krit, of ehhh, Kruidvat ;-)
Ga jij deze mascara's testen?

6 opmerkingen

 1. Ben heel benieuwd naar de Mascaras!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooi!! Ik heb toevallig een andere variant besteld afgelopen week. Moest luiers bestellen dus deze gelijk erbij gegooid haha. Alleen de levering duurt echt extreem door Corona. Even rustig afwachten dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik stond gister nog in de Kruidvat en twijfelde of ik een van hun nieuwe mascara's zou proberen. Toch niet meegenomen en nu heb ik spijt :(. Ik ga hem zeker binnenkort even aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Absoluut! Wou gisteren bestellen maar wou toch eerst ervaringen weten, thanks!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Op mijn onder wimpers gebruik ik eigenlijk nooit mascara :) maar ze zien er goed uit. Als we weer mogen winkelen ga ik er zeker een keer proberen. Ik ben ook altijd op zoek naar de ultieme mascara.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!