LE: Catrice Hip Trip Sheer Lip Colour in C02 Wheels On Fire review


Niet alle Limited Editions van Catrice en Essence vind ik even interessant. In tegendeel, de laatste paar Limited Editions vond ik verre van bijzonder (op één highlighter na). Toch vind ik de nieuwste collectie Hip Trip van Catrice wél erg interessant. Ik heb er drie producten van waarvan ik je vandaag één fijn product laat zien, de Sheer Lip Colour in de kleur Wheels on Fire. Het balsemachtige stiftje kost 3,99 euro.Het design van het stiftje ziet er strak uit. Ik vind de ronde lipsticks met schuin afgesneden top altijd net wat meer luxe uitstralen dan de classic lipstickvorm. Ik denk dat het komt omdat mijn mooiste lipstick, De Yves Saint Laurent, dat toevallig ook heeft...


Ik heb gekozen voor de kleur 02 Wheels on Fire. Voornamelijk omdat de andere twee kleuren nogal neutraal waren. Als ik een lipstick koop, wil ik wel een toevoeging, niet iets wat ik al heb. Ik gok dat ik zeker vijf neutrale glossen heb, en dan heb ik nog niet eens mijn lippenbalsems meegerekend. Wheels on Fire heeft een koraalroze kleurtje (valt het jullie al op dat ik die kleur geweldig vind? Bij deze!). Het is een 'sheer' kleur, dus het moet een beetje een doorschijnend, getinte balsem zijn. Ik hoop stiekem dat er wat meer pigment vanaf komt.. We gaan het proberen!


Swatch op mijn pols. Nou, dat is meer kleur dan ik verwachtte!


Zonder iets op mijn lippen.
Op deze foto draag ik de Wheels on Fire in combinatie met de Blush uit de Hip Trip lijn (die zie je ook snel in een review)

Ik ben echt héél blij met dit product. Het geeft precies genoeg kleur af om mijn lippen toch te laten knallen, het past precies bij het blushproduct uit de Hip Trip collectie én het voelt gewoon prettig op mijn lippen. Het is echt een soort balsemstick. De textuur is dus een stuk zachter dan een lipstick. Het 'slijt' op een natuurlijke manier van je lippen af en gaat niet in lelijke randen op je lippen zitten. Ik ben blij!

Eten is niet echt mogelijk met de lipstick, maar het belooft ook geen super langhoudende stain te zijn. Wel blijft 'ie een uurtje of twee-drie zitten als je verder niets bijzonders doet. Het stickje ruikt ook erg prettig. Ik denk dat ik nog wel een reserve in ga slaan, nu het nog kan. De producten van Catrice zijn verkrijgbaar bij Kruidvat. Ik gok dat deze collectie nog een week of drie te koop is (en daarna wordt afgeprijsd).


Voordelen:

- Prettige geur
- Fijne textuur
- Verkrijgbaar in drie kleuren
- Prijs
- Verkrijgbaarheid
- Vervaagt op een natuurlijke manier, niet in lelijke strepen en vlekken

Nadelen:

- Het is een limited edition die niet standaard in het assortiment te verkrijgen is
- Als je heel veel pigment verwacht is dit geen product voor jou

6 opmerkingen

Thanks voor je reactie!