Primark shoplog #2

Gisteren ben ik 'even snel' naar Primark gegaan in Zaandam. Ik weet dat ik er drie weken terug ook al was, maar ik had toen wat dingen laten hangen waar ik spijt van kreeg. En ja, dan wil je terug! Bij Primark worden er trouwens dagelijks nieuwe spullen binnengebracht, dus er hangt altijd wel iets nieuws. Ik heb wat aankopen gedaan en die laat ik je vandaag zien!
De foto's zijn gemaakt in mijn kamer voor het beste licht, ik zag later pas dat overal die stomme getekende meme op stond, haha!)


Als eerste een kobaltblauw jurkje (past goed bij mijn Essie nagellak!). Dit jurkje heeft knoopjes bovenaan en onderaan een vastgestikt rokje. Onder het jurkje zit een hemd. Dat hemd zit in principe vast, maar je kunt hem losknippen. Ik ga dat wel doen aangezien het heel lastig is om 'm aan te krijgen. Ik stond in het pashok praktisch met het armgat bij m'n benen, zo irritant was het. Ook het kettinkje kan los, maar die vind ik wel heel leuk. Het jurkje kost zeventien euro. Volgens mij ging 'ie behoorlijk hard, toen ik de winkel uit liep zag ik er nog maar een paar hangen.


Woohoo! Ik vind de Aztec print-trend echt heel leuk, dus ik heb niet echt lang nagedacht voordat ik dit jurkje ging passen. Het jurkje heeft een hoge hals en eindigt boven de knie. Achterin de jurk zit een rits. Van mij had dat niet per se gehoeven, maar als 'ie heel strak zit bij het aantrekken is het misschien wel handig. Voor deze jurk betaalde ik vijftien euro. De stof is trouwens wel vrij dun, dus ik ben benieuwd of 'ie lang meegaat.
Vervolgens kocht ik echt de mooiste rok ooit. Jammer genoeg ziet  'ie er op beeld niet zo gaaf uit, maar geloof me: hij is echt tof. Ik twijfelde wel enorm of ik deze rok moest kopen. Je lijkt er meestal vrij massief in en ik ben niet de dunste persoon op de aardbol (haha). Ik stuurde wat foto's voor advies naar twee vriendjes van me, Bram en Ceciel, en zij waren enthousiast. Toen was ik overtuigd! De rok is heel erg lang, maar als je hem als taillerok draagt (ik draag hem als taillerok omdat ik anders echt heel breed lijk) komt hij tot je enkels. Ik denk dat de rok voor veel dames te lang is want ik ben al 1,83 en als ik hem 'normaal' draag is 'ie precies goed. De rok heeft een rekband, dus past als het goed is iedereen (er zijn wel gewoon verschillende maten). Ik betaalde voor de rok vijftien euro. Ik heb veel te veel spijkerhemden, laat ik dat vast eerlijk zeggen. Jammer genoeg zie ik bij Primark altijd wel een hemd hangen dat nét een detail heeft dat ik nog niet heb. Bij dit hemd was dat kant. Wit en kant, ik heb het volgens mij al eerder gezegd, maar dat kan bij mij echt nooit misgaan. Ik houd er van! Ik heb hem al geprobeerd met gewoon wit eronder en wit kant. Ik vind hem ontzettend tof. De volgende keer moet ik mezelf echt verbieden nog meer spijkerhemden te kopen. Voor deze betaalde ik ook vijftien euro.Dan nog drie ringen, ze kwamen ook in een setje. De vorige keer had ik deze al zien hangen, maar ik en Ceciel stonden allebei een beetje bij die Indiaan zo van 'ehm, ja?'. Ik heb de ringen toen dus laten hangen, maar ik had eigenlijk best snel spijt. Hoewel ik niet goed tegen nep kan (wat zeg ik, helemaal niet zelfs!) en mijn vingers er groen van worden, koop ik af en toe toch wat neps. Ik bewerk de ringen van binnen met transparante lak, dan gaat het goed. Bij nader inzien vind ik die Indiaan ook wel wat hebben. De ringen kosten vijf euro (voor drie). De ringen zijn in meerdere maten te koop, s/m en m/l.
Bij de kassa aangekomen zag ik dit tasje hangen. Ik snap goed dat ze hem bij de kassa hebben gehangen, want het is echt een impulsdingetje. Ik had dan ook absoluut geen tas nodig, maar ik vind hem oh zo leuk. Het tasje is van katoen en is van binnen niet bedrukt met snorren. Het is een beetje een cheapy canvas dingetje, maar die zijn soms heel handig (denk aan strand- en winkeldagen). Het tasje kost 2,50 euro.

In totaal heb ik 69,50 euro uitgegeven bij Primark. Ik vind dat ik daarvoor aardig wat dingen heb kunnen scoren! Koop jij vaak bij Primark?

3 opmerkingen

  1. Leuke dingen heb je gekocht! Vooral het eerste jurkje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke kleding, en vooral heeeeel leuke accessoires!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke dingen heb je gekocht! Vooral dat eerste jurkje en die blouse met kant!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!