Review: Coconut Care lip balm via Action


Zodra iemand het woord kokos(noot) zegt, word ik vrolijk. Niet omdat ik kokosmelk of kokos zo lekker vind om te eten of drinken, nee, ik vind het heerlijk in verzorgingsproducten. Toen ik bij Action twee(!) lippenbalms zag liggen voor maar 0,59 cent rende ik naar de kassa. Zou het net zo voedend zijn als Vaseline, of na vijf minuten van mijn lippen af slijten?De verpakking is helemaal prima, hetzelfde als van Labello of Vaseline. Ik vind het wel jammer dat je niet één lippenbalsem los kunt kopen. Ik doe er meestal heel lang mee omdat ik er veel afwissel, dus eerdat er twee op gaan is er zeker een jaar voorbij. Aan de andere kant, de prijs is sowieso al heel laag, dus doe er dan maar twee.


Bovenstaand de ingrediënten van de lippenbalsem. Er zit paraffine in. Je leest best vaak op beautyblogs dat je deze stof beter kunt vermijden, omdat je huid er afhankelijk van zou worden. Ik heb er persoonlijk geen problemen mee, mijn lippen en huid reageren prima op Vaseline en andere paraffinestoffen. Wil je meer lezen over paraffine, dan raad ik je dit fijne artikel aan op Beautyjournaal (klik).


Hierboven staat wat informatie over het product. Het is niet echt bijzonder, ik lees bijvoorbeeld niks over goede ingrediënten of beloften. Maargoed, dan ga ik het zelf maar uitzoeken.

Geen product.


Met product.

De geur van het product is erg lekker. Als je niet van kokos houdt is het echter geen aanrader. De balsem werkt precies zoals een labello, en is dunner dan Vaseline. Ik kan er kort of lang over praten, maar voor die prijs is het gewoon een prima lippenbalsem. Het geeft niet extreem veel verzorging, maar wel genoeg. Helaas moet je hem enorm vaak bijwerken. Als je alleen al praat lijkt de balsem van je lippen af te slijten. Voor die 30 cent durf ik echter niet te veel te klagen. Houd je van kokos, go get it!

Voordelen

- Te koop bij Action
- Prijs, 30 cent per balsem!
- Prettige geur
- Aardige werking

Nadelen

- Je moet 'm heel vaak bijwerken

5 opmerkingen

 1. Bedankt voor de tip deze ga ik zeker meenemen als ik weer bij de action ben! ben dol op alle producten van de de coconut lijn wist niet dat ze lippenbalsem hadden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou van kokosgeur, dus dit is wel iets voor mij :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb em ook en ik vind em heel fijn! Ik hoef het alleen niet echt vaak bij te werken. Het verbaasde me juist dat het langer blijft zitten dan ik dacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Donkey milk soaps. Great for all skin types, sensitive skin, dry skin, including people that have eczema or psoriasis.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ezelinnenmelk zepen zijn perfekt voor je licham

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!