Review: Estée Lauder Lip & Cheek Summer Glow 01 Peach Glow


Hoe leuk is het om Glamour Beautylover te zijn? Nou, heel leuk! Elke maand maak ik kennis met een nieuw product van Estée Lauder en deze maand is dat de Limited Edition Lip and Cheek Summer Glow. Het is een lipgloss én blushproduct in één. Ik laat je weten wat ik er van vind!

Estée Lauder Lip and Cheek Summer Glow 01 Peach Glow- 37,95 euroDit product is dus multifunctioneel: leuk! De ene kant kun je als blush/lipstick gebruiken en de andere kant is een lipgloss. Dat gaat niet ten koste van de hoeveelheid product, want er zit zelfs best veel in. Er zijn drie verschillende kleuren verkrijgbaar (goudkleurig en rood-roze), waarvan deze kleur mijn favoriet is.

Wat Douglas zegt over dit product:

"De Lip & Cheek Summer Glow van Estée Lauder is een 3-in-1 stick voor lippen en wangen. De Lip & Cheek Summer Glow creëert in een mum van tijd een verleidelijke, zomerse gloed. Deze creatieve duizendpoot combineert moeiteloos een perfect te blenden kleurcrème voor de lippen en wangen met een ultralichte, vloeibare lipgloss in één stick. U kunt hem overal mee naartoe nemen en hij vergezelt u met plezier op uw zomerse uitstapjes. Kortom, een echte multitasker die straks niet mag ontbreken in uw make-uptas!"De lipgloss heeft een héél licht hintje perzik waar je op de lippen niet zo veel van terugziet. De 'blushkleur' is koraalroze.

Normaal gesproken vind ik crèmeblush vreselijk. Het trekt in je poriën, ligt op de huid... gewoon een no-go voor mij.


Maar... ik ben een beetje om. Serieus. Ik, als échte hater van crèmeproducten op mijn wangen, ben om. SAY HALLELUJAH! Het product ligt namelijk niet op mijn huid, maar het versmelt echt. Het pigment is wel vrij heftig, maar dit is te voorkomen door er even overheen te gaan met een poederkwast (of liever, beautyblender). Het blijft beter zitten dan een poederblush. Ook is de crèmeblush prima als lipstick te gebruiken (op de foto links).

De lipgloss is iets minder mijn ding, maar dat komt meer omdat het nooit mijn ding is geweest. Het product werkt prima, maar ik houd gewoon niet van dat plakkerige gevoel van een gloss.

Ja, een heel leuk product en handig voor onderweg! Ik vind de prijs wel érg pittig, maar er zijn op het moment bijvoorbeeld leuke acties bij Ici Paris XL waarmee je afwisselend 25 en 30% korting krijgt.

Hoe is jouw eerste indruk?

5 opmerkingen

  1. Crèmeproducten blenden vaak ook heel fijn! Kun je het een beetje wegblenden als het te sterk is. Klinkt heel erg goed en het is ook een mooie tint :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige (en vooral heel goede kleur) is dit zeg. Ik vind dat ie je echt een mooie gezonde gloed heeft. Ja, dit is ook mijn ding :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zonder lipgloss vind ik het echt een super mooie kleur, staat je goed!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!