Mijn top 10 favoriete YouTubers!

I loooove YouTube. Al heb ik zelf geen kanaal, ik vind het heerlijk om in de ochtend en avond (en middag, wanneer niet) bij te komen en volop filmpjes te kijken. Ik heb eerder zo'n artikel geschreven en toen zagen mijn favorieten er heel anders uit! Vandaar dus een update van mijn favorieten. Kijk mee!

1&2: Manny Mua en Jeffree StarJaaa, deze zijn sowieso wel hetzelfde gebleven! Ik ben nog altijd groot fan van Manny en Jeffree Star. Je wil niet weten hoe snel ik YouTube opstart als een nieuwe video van één van deze twee op staat. IRIS ON SPEED! Enne, If you don't like it, please don't fucking watch it ;-) Mannen met make-up, ik ben voorstander!

2. Tati Westbrook


Deze is nieuw! Geen idee hoe ik bij Tati terecht ben gekomen. Ik kende haar niet, al is ze één van de grootste YouTubers van Amerika. I loooove Tati! Haar relatie met James is ook heel leuk. Ik krijg altijd een feelgood vibe van Tati.

3. Wengie


Wengie is een Australische YouTuber, maar ze komt uit China. Het was echt shocking toen ik er achter kwam dat ze 30 was. DERTIG! Ze ziet er zooo jong uit! Oordeel zelf :-) Haar video's zijn heel kleurrijk, vrolijk en ze heeft echt een eigen stijl qua edits. Zeker de moeite waard om te volgen!

4. Croco Jill


Jill is echt een beetje mijn guilty pleasure én één van de weinige Nederlandse YouTubers die ik vaker bekijk. Uit verveling ging ik een keer een vlog kijken en toen ben ik er in blijven hangen. Ik merk wel dat er héél veel jonge kijkers zijn en dat zij ALTIJD kritiek hebben op haar video's. Heel jammer, ik vind haar leuk!

5. Amy Macedo

Deze is ook heel nieuw: Amy Macedo! Haar heb ik ontdekt via de homepage en ik was meteen fan. Zij is echt een eerlijke YouTuber en laat ook regelmatig haar miskopen zien. Dat is fijn, heb je iets aan! Een nadeel is dat ze uit Canada komt en veel producten die ze laat zien zijn nog meer onbereikbaar dan Amerikaanse producten #huilen

6. Kathleen Lights


Nog iemand die ik echt vertrouw: Kathleenlights. Zij heeft echt een down-to-earth persoonlijkheid en is altijd eerlijk over producten. Ook fijn: ze laat heel vaak drugstore producten zien. Mijn hart maakte een klein sprongetje toen ik zag dat ze de Catrice Liquid Camouflage concealer gebruikte. Een stuk beter dan al die onbetaalbare producten (die oooo zo mooi zijn!).

7. Stephanie Nicole


En dan de ALLER, ALLER, ALLER eerlijkste persoon van het hele rijtje: Stephanie Nicole. Ik zocht op een product en kwam toen bij haar account terecht. Klinkt een beetje stom, maar ze kijkt naar dingen aan producten die haar niet aanstaan en dat is ontzettend behulpzaam. Lekker kritisch, just like me!

8. Jessie Maya


Nog een Nederlandse YouTuber: Jessie Maya! Ik houd van Jessie. Haar video's zijn zo ontzettend verbeterd de afgelopen tijd! En wat een talent met make-up. Oh en, vergeet de geweldige pruiken niet.

9. Laura Lee


Laura Lee is echt helemaal gestoord! Ik moet gegarandeerd lachen om haar video's en het accent is geweldig! Hoe zij 'OKURRRRR' zegt (oké op z'n Alabama's), geweldig!

10. Shaaanxo


Ik ben een beetje laat op het feestje wat betreft Shaaanxo, want ik heb haar recent 'herontdekt'. Ik kende haar al wel, maar keek eigenlijk nooit zo vaak naar haar video's. Toch heeft ze wel een leuke persoonlijkheid én veel talent.

Welke YouTubers ken jij van dit rijtje en heb jij net als ik een guilty pleasure?

3 opmerkingen

 1. Stephanie Nicole is goudeerlijk! Dat vind ik wel heel fijn. Soms wel heel erg kritisch ... maar ben wel blij dat er zo'n eerlijk persoon is. Kathleen is ook super leuk! En Manny en Jeffree forever :D Nikkie geen favoriet?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Filmpjes bekijken op youtube doe ik bijna nooit, ga ik toch eens weer tijd moeten voor maken :)
  Ik ben benieuwd naar die YouTubers die je hier laat zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb Jessie laatst ontdekt en ben helemaal fan van haar videos gewordenB

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!