Review: Nicka K True Matte Lip Color


Toegegeven: ik en liquid lipstick gaan niet goed samen. Toch blijf ik op zoek naar een mooie (budget)vondst. Ik kwam bij Beautyjoint.com de True Matte Lip Color van Nicka K tegen en voor die prijs kon ik ze écht niet laten liggen... Ik laat je vandaag twee kleuren zien!

Nicka K True Matte Lip Color- 2,25$Ik kan me overigens goed voorstellen dat je dit merk niet kent. Het merk heet Nicka K New York. Het is een budgetmerk en is, voor zover ik kan beoordelen, voornamelijk gericht op dames met een donkere huidskleur.

Well well, that's not me! Maar als iets op een getinte huid goed pigment afgeeft, moet het op een lichte huid al helemaal goed zijn. Toch?Ik kocht twee kleuren van de True Matte Lip Color. Ik keek naar de afbeeldingen van de site, maar dat kon ik misschien beter niet doen. De kleuren vallen behoorlijk anders uit! Er zijn jammer genoeg weinig reviews te vinden over dit product, dus dan moet ik het maar doen (wat een straf!). Er zijn heel wat kleuren verkrijgbaar, waaronder ook felgroen, zwart en donkergrijs. Vind ik héél leuk!

De geur van dit product is een beetje snoepachtig-chemisch. De True Matte Lip Color heeft wat tijd nodig om te drogen op de huid. Het pigment is heel erg goed.

Cocoa Bean is een donkerrode kleur met een vleugje bruin.
Millbrook is een koele, paars-grijze kleur.


Millbrook en Cocoa Bean
Millbrook

De True Matte Lip Color ziet er het mooist uit met één dunne laag. Het vergt wat oefening, maar het is de moeite waard! Het resultaat is een super matte lipkleur die redelijk goed blijft zitten. Persoonlijk vind ik zo'n matte lip niet fijn aanvoelen, maar mooi is het zeker! Ik vind ze vooral leuk voor een feestje waarbij je niet echt hoeft te eten.

Ik vind het moeilijk om je te vertellen hoe lang het blijft zitten, want ik word zelf wat kriebelig van zo'n droog gevoel. Ik laat ze meestal geen uren zitten ;-) Maar dat kan wel. Ik ga mijn ogen open houden voor het moment dat er meer (naturel) kleuren worden aangevuld, want de kleuren die ik graag wil (Santa Fe en Turkish Rose) zijn steeds op. Meehhh!

Hoe is jouw eerste indruk van de True Matte Lip Color?

5 opmerkingen

 1. Ik kende dat merk nog helemaal niet! Het is wel budgetvriendelijk en ik vind de kleuren mooi staan :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie matte liquid lipsticks! Ze staan je allebei ook erg goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kleurtjes kun je allebei prima hebben :) Ik vind zoiets ook niet mega comfortabel zitten, de houdbaarheid is vaak wel heel fijn! Dit merk kende ik nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oehh...beide prachtige kleurtjes, ze staan je prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeeh, kende het merk niet. Maar omg, dit word een verslaving. Ga even kijken welke kleuren ze hebben.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!