SUPER GROTE ZOMER WINACTIE!

Hooooooooi allemaal! Speciaal omdat het reuze slecht weer is en we allemaal graag op vakantie willen, heb ik een SUPER GROTE ZOMER WINACTIE voor jullie!WAT GA JE WINNEN?!

- Essence keep it perfect spray twv 2.99
- Nivea Pocket Size zonnebrand SPF 30 twv 5.99
- Decubal lippenbalsem SPF15 twv 5.99
- Rimmel Wake me Up mascara twv 13.99
- Essie nagellak Brides to Be twv 9.99
- Rituals Carpe Diem shampoo twv 4.00
- Catrice Eyeliner pen twv 2.99
- Primark Individual lashes twv 1.50
- Cuticura moisturizer twv 1.30
- Kruidvat Solait mini twv 2.99
- Nivea creme care reinigingscreme twv 6.29
- Je krijgt TIEN extra producten bovenop de producten die er al in zitten met een waarde van ten minste 30 euro!

Dit pakket heeft een totaalwaarde van ruim 85 euro!*

WAT MOET JE DOEN:
- Volg mij via Bloglovin. Bij 480 volgers gaat het pakket er uit.
- Laat een reactie achter met de reden waarom jij wel een zonnig pakket kan gebruiken. Ik heb daarnaast ook je e-mailadres nodig. Plaats die op de volgende manier: naam[@]mail.com om spam te voorkomen.
- Extra: volg mij via Instagram (www.instagram.com/irisxvi)

Ik verwacht het pakket binnen nu en een paar dagen weg te kunnen geven.

SUCCES LIEVE MENSEN!

*Exclusief verzenden, ik betaal het verzenden van het pakket! Nederland en België only!

16 opmerkingen

 1. Ik doe graag mee. Volg je al via Bloglovin en nu ook via IG :) mijn email is annagesgracefully[@]gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw ik doe zeker mee aan deze topactie! Heb je op beide accounts gevolgd!
  E-mailadres: hanne.croonen@hotmail.com
  Je blog is ook echt een topper, heb wat verder rondgekeken en ben echt aangenaam verrast! Xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey, geweldig! Ik doe zeker mee.. een zonnig pakket kan ik wel gebruiken! Wat een saai weer is het en ga ook niet op vakantie, dus een zonnig pakket is zeer welkom :)
  Iedereen die meedoet, succes!
  Babs
  babs.casting.bdw@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh, dit is geweldig tof!!! Waarom ik dit pakket kan gebruiken? Ehm, omdat er allemaal leuke producten in zitten? Eigenlijk gewoon omdat ik wel een beetje vrolijkheid kan gebruiken deze zomer, want van het weer zou je bijna een herfstdepressie krijgen. ;) Ik was al volger via BL(Tamara TS)en nu ook via Instagram (@paramara1982) paramara1982[@]gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan wel wat leuks gebruiken :) Heb bijna vakantie dus dan komen deze mooie producten wel van pas hihi. Je hebt er een leuk pakket van gemaakt. Ik volgde je al via Bloglovin en Instagram. Mijn mailadres is info[@]simplynspecial.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk! Ik kom nu voor het eerst op je blog en je schrijft echt fijn. Het leest makkelijk weg. Ook heb ik je net gevolgd op bloglovin en instagram. Mijn email: jjolieke.contact@gmail.com

  Waarom ik een zonnig pakket kan gebruiken is omdat ik.. Oke, hier heb ik heel lang over nagedacht, maar ik weet serieus geen goede reden. Ik kan wel zeggen, omdat het somber weer is of omdat ik deze vakantie veel moet werken en wel wat zonnigs kan gebruiken, maar dat is geen echte goede reden..

  Bovendien zitten er echt hele toffe producten in. Anders had ik overigens ook niet mee gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een superpakket! ik kan dit pakket wel gebruiken sins ik dit jaar in nederland blijf en met dit weer is dat natuurlijk veel erger dan als er zon is in nederland. wellicht dat dit pakketje me een beetje helpt om me 'sunny' en happy te voelen haha.
  mijn email: jiafengy[@]hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi pakket! Ik doe graag mee! Ik volgde je wel al op Bloglovin, maar nog niet op Instagram. (Nu wel ;) info[@]ikhouvanbeauty.nl :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk! Ik doe super graag mee! hildestolk@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik doe graag mee.
  Vind beauty artikelen altijd heerlijk om mee te verwenne.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hee ik wil graag meedoen met je winactie ik volgde je al op bloglovin' en nu ook op instagram (@annegreatinparadise) ik wil het zomer pakket graag winnen omdat ik binnenkort op kamers ga en dan allemaal leuke nieuwe dingetjes heb voor in mn nieuwe huis en omdat mijn zonnebrand over datum was en ik daardoor gigantisch ben verbrand haha.
  Mn e-mail is annegreetbos @ Gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Waaaauw super acti! Ik maak heel graag kans om kennis te maken met al die leuke producten. Ik volg je ook op bloglovin'
  xx jolijn
  Jolijndoelman@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Als 480e volger doe ik graag mee, haha!
  Ik heb de zonnige dagen in Nederland gemist en in plaats daarvan stond ik in de regen op vakantie (het was het waard, het was het waard). Om die zeldzame zonnige-Nederland dagen toch nog even te beleven komt dit pakket ook wel van pas :)
  Email; merel.mmm@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Net zoals de meeste vrouwen kan ik altijd make-up gebruiken. Om wat nieuws te proberen, voor de variatie, om de voorraad aan te vullen.... Ik ben best ijdel.
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuk en groot pakket heb je samengesteld ! Fijn dat je er ook zonnecrème hebt ingestoken, kan ik wel gebruiken op mijn vakantie naar Hawaii in september :) Ik volgde je al op bloglovin en ik maak graag kans !

  sofievandevenne[@]yahoo.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw wat een pakket! Ik zie daar een perfect lakje voor mij! Ik wil graag winnen om de zomer hier nog lekker lang vast te kunnen houden na mn vakantie naar Oostenrijk. Ik volgde je allang op bloglovin en Instagram. Je hebt er nog 2 nodig :) Mijn mail is sabrina(@)denklicht.nl
  Groetjes Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!