Zomer, maar net niet... wat moet je aan?

Deze week is zo'n beetje de slechtste zomerweek die er bestaat. We zien maar weinig terug van het zonnetje, maar in onze garderobe willen we toch op z'n minst een kléín beetje zomer terugzien... Ik zocht een aantal mix-and-match items van Esprit bij elkaar die wel zomers zijn, maar ook tegen een beetje wind en kou kunnen. Kijk mee!Overhemd/tuniek via deze link
Shaping jeans via deze link
Ketting met stenen via deze link

Dit vind ik persoonlijk een fijne, nonchalante outfit die ik graag zelf aan zou trekken! Ik ben dol op wijdvallende blousejes. Dit is lekker luchtig als het zonnetje doorkomt, maar net genoeg om naar een afspraak aan te trekken. De ketting met stenen geeft het geheel een leuke touch. Ik heb speciaal bij deze outfit een heleboel mix en match producten gevonden op de website van Esprit! Dit merk staat namelijk bekend om fijne basics.


Teenslipper grijs via deze link
Witte sneaker via deze link
Beige hakschoenen via deze link

Met deze outfit kun je qua schoenen heel veel kanten op- casual, chic of zelfs zakelijk. Ik heb drie keer een heel verschillende schoen gekozen. De teenslipper kun je dragen voor een korte wandeling over het strand, de sneaker voor een middagje in de stad en de hakschoenen voor een avondje uit! Ik vind alle schoenen persoonlijk perfect bij de basic outfit passen.


Wollen hoed via deze link
Beige clutch via deze link
Zomerse strohoed via deze link

Accessoires maken de man. Ehhh, vrouw. Met een strohoed maak je de outfit lekker zomers, terwijl een wollen hoed weer heel stijlvol staat. Voor de avond outfit kun je een leuke, ruime clutch meenemen.

Alle items zijn afkomstig van de Esprit website. Hier kun je terecht voor hele stijlvolle basics die een goede, degelijke kwaliteit hebben. Voor je complete outfit kun je hier terecht!

Wat trek jij aan met dit wisselvallige zomerweer?

2 opmerkingen

  1. Wat een fijn artikel! Ik heb er met dit soort weer altijd last van dat ik gewoon niet weet wat ik aan moet...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi en classy! Ik voel me altijd een beetje opgedoft als ik dit soort kleding draag maar ik vind het wel erg mooi! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!