ZOMER IN MIJN BOL! Sleek Del Mar Volume II palette review


Oké, oké... ik ben zo'n beetje de laatste persoon op aarde die het Del Mar Volume II palette van Sleek heeft gekocht. Ik heb hem nu drie dagen in mijn bezit (gekocht bij DIO) en ik wil hem je toch laten zien. Gewoon, zodat je ook meteen wat inspiratie voor een zomerse ooglook hebt ;-)

Sleek Del Mar Limited Edition palette- 11,99 euro via DIO


Ik wist dat het palette al ietsje langer verkrijgbaar was (om precies te zijn sinds mei 2015), maar toen bleek het ook nog eens een limited edition te zijn. Oeps! Hij is dus nog wel te verkrijgen, maar niet overal. Ik vond het toch de moeite waard om hem te laten zien omdat ik er super blij mee ben!Het is een palette met veel felle kleurtjes, maar je kunt er ook een natuurlijke look mee maken. Dan moet je de geel- en blauwtinten gewoon negeren ;-) Maar ik deed dat natuurlijk niet:


Ik maakte juist een kleurrijke look met geel, groen en blauw. OMG. Mag ik een moment voor die gouden kleur trouwens? Dit is de meest perfecte gouden kleur die ik tot nu toe ben tegengekomen én daar was ik echt naar op zoek. 

Goud op het bewegend ooglid
Groen+lichtblauw in de crease
Geel bij de onderste wimperrand
Jordana Color Envy eyeliner
Catrice eyeliner
Kiko Unmeasurable Lenght mascara

De wimpers zijn van Ardell, het zijn de Baby Wispies. Ik vind ze niet zo mooi als de gewone Wispies of mijn Gypsy Lashes. Het oogt een beetje rommelig. Volgende keer beter ;-)Het pigment is wisselend goed en minder goed. Bijna alle oogschaduws zijn heel zacht, alleen de gele, perzik- en lichtblauwe tint zijn wat moeilijker en stroever om mee te werken. De lila kleur is als enige niet zo goed gepigmenteerd. Daar kan ik mee leven, want dat is niet echt m'n kleur. De rest is ontzettend mooi én met elke kleur valt uiteindelijk goed te werken. Zeker met de twee highlighters die er in zitten, CAN WE TAKE ANOTHER MOMENT? Oh en, die gouden kleur. Gewoon nog een momentje. Zo mooi.

Ik ben ontzettend blij met dit palette en ik hoop dat jullie alsnog een beetje een zomers gevoel hebben gekregen! Je kunt het palette nog wel kopen, maar dan moet je een beetje zoekwerk verrichten.

Kende jij dit palette al/nog? Wat vind je van de ooglook?

7 opmerkingen

  1. Wat een mooi palette! Prachtige highlighters inderdaad :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zag deze al voorbij komen in je Instagram Story en ik was er meteen benieuwd naar. Wat een prachtig palette! Vooral omdat hij lekker veelzijdig is. Natuurlijke kleuren en mooie felle kleuren. Heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie palette, de kleurtjes zien er inderdaad er zomers uit! Mooie ooglook trouwens :)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!