Review: Sally Hansen Miracle gel nagellak


Zo, dat is even bijzonder! Een ander nagellakmerk dan Essie op mijn blog. Zoals jullie allemaal weten ben ik groot fan van Essie nagellak en ik had andere merken zelfs een beetje afgezworen. Toch was ik op zoek naar een effen kleur turkoois/mint en die kon ik in de collectie van Essie niet vinden (Viva Antigua vond ik te glitterig). Zie hier wél waar ik naar zocht: Sally Hansen Miracle Gel nagellak!

Sally Hansen Miracle Gel nagellak- 11,99 euro
Het idee van de Miracle Gel nagellak is dat je een basiskleur koopt en dan de 'magische' topcoat aanbrengt. Eigenwijs als ik ben... ik heb de topcoat niet gekocht. Ik gebruik persoonlijk namelijk liever een basecoat of een ridge filler. Ik heb ook totaal geen geduld voor nóg een laag extra (en langer wachten).


Ik koos twee kleuren uit! Er was een leuke actie bij de Etos waarbij je 1+1 gratis kreeg. Ik stond te twijfelen tussen nog meer kleuren, maar koos uiteindelijk waar ik naar op zoek was: S-teal the Show en Redgy, een watermeloen-achtige kleur.


Op de bovenstaande foto zit de kleur S-Teal The Show er vijf dagen op. De glans is een klein beetje verdwenen en er zijn wat lichte chips, maar niets dat zo storend is dat het er echt af moet. Ja, fijn hoor!


De watermeloen-kleur, 330 Redgy, was ik ietsje minder van onder de indruk: dit is na drie dagen. Ik moet ook zeggen dat ik minder netjes heb gelakt, waardoor het meer opviel (lelijk werd) dat de lak sneller was gesleten.

Ik heb geen hele lastige en dunne nagels waar nagellak zo van af bladdert, maar ik merk wel degelijk véél verschil tussen verschillende merken. Ik kan bijvoorbeeld echt niet veel met Catrice en Essence nagellak. Over de kwaliteit van de Sally Hansen nagellak ben ik erg te spreken. Ik vind het alleen wel jammer dat de ene nagellak wat beter presteert dan de andere. Ik ben er alsnog blij mee en wil graag nog wat kleuren aanschaffen!

Ken jij deze nagellakken al?

9 opmerkingen

 1. Ik had ook 2 lakjes van dit merk, maar vond het niet zo super. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur denk ik :) Vind de kleurtjes wel mooi gekozen! S-teal the show ziet er nog super uit na 5 dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gek he, dat er verschil kan zitten tussen de kleuren. Ik vind ze trouwens wel allebei super leuk! Ik heb zelf alleen donkere kleuren van Sally Hansen uit de gel lijn en vind die wel erg fijn, blijven ook lang zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Verschil in kleuren heb je helaas meestal wel. Ligt aan het feit dat een formule per kleurpigment daardoor verandert. Is lastig om iets aan te doen. Maar ze zijn wel mooi en doen het prima!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de kleurtjes wel leuk! Na 5 dagen ziet het er nog best goed uit, bij mij blijft geen enkele nagellak zo lang zitten haha :D X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik twijfel altijd over deze nagellak. Ik hoor allemaal horrorverhalen over slappe nagels als je het eraf haalt. Maar het lijkt me zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleurtjes! Ik ben tegenwoordig helemaal fan van de H&M lakjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!