Nicka K Vivid Matte Nude Brick: ultieme herfst lipstick


Hoewel ik gisteren nog gewoon lekker op het strand heb gelegen, is het officieel wel herfst. Het is niet mijn favoriete seizoen, maar ik probeer wat voordelen te vinden ;-) Één voordeel is dat het nu weer helemaal verantwoord is om paars- en roodtinten op onze lippen te dragen. Weg met het (koraal)roze! Ik laat je vandaag een échte herfstlipstick zien, namelijk Nude Brick van Nicka K.

Nicka K Nude Brick Vivid Matte lipstick- 2,99$Nude Brick is een zéér populaire kleur, het duurde dan ook een tijdje voordat ik hem te pakken had. Het merk Nicka K richt zich op donkerdere vrouwen (not me, maar jammer dan) en heeft hele bijzondere kleuren lipstick en liquid lipstick in hun assortiment. De matte lipsticks zijn in meer dan 20 verschillende kleuren verkrijgbaar, waaronder grijs, zwart, donkerblauw en groen.  De prijzen zijn super goed en de kwaliteit hoog. I looove this brand.

De geur van de lipstick is niet lekker- het ruikt chemisch naar snoep. Of een poging tot snoep.


De kleur is echt matte, maar niet vervelend droog. De lipstick heeft een uitstekende dekking en is dieprood-paars van kleur. Erg mooi! Ik dacht dat ik een soortgelijke kleur had, maar toch niet:


Onder zie je 714 van Kiko. Deze is toch een stukje paarser. Een unieke kleur, dus!


Ik probeerde de lipstick en voelde me een echte Insta-meid, dus ik probeerde meteen een neppe piercing uit. Wat vinden jullie ;-)? Over de houdbaarheid kan ik niet heel veel loslaten aangezien ik niet iemand ben die de hele dag dezelfde kleur draagt, maar hij kan zonder eten en drinken gemakkelijk een paar uurtjes mee. De kleur slijt geleidelijk, ik krijg geen korrels of gekke randen.

Ik vind de lipstick erg mooi! Wat me wel een beetje tegenvalt is de geur van de Nicka K producten, met name de lipproducten. Het is erg chemisch en blijft een beetje hangen. Daarentegen staat een kwaliteitsproduct voor een goede prijs. I like! Ik ga zeker één van de heftigere kleuren bestellen, indigo ziet er bijvoorbeeld helemaal te gek uit.

Wat is jullie eerste indruk van de Vivid Matte lipsticks van Nicka K?

3 opmerkingen

 1. Ik vind die fake septums zo een gaaf effect geven! Ik ga meteen de mijne weer zoeken xD (ja ze gaan wel snel kwijt...) Vind de lipstick zo mooi bij je staan! Kom je goed mee weg :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf! Een mooi herfstachtig kleurtje :) Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kleur is prachtig!
  Zelfs de neppiercing staat je goed hihi
  Ik ben helemaal niet bekend met het merk, maar de kleur is overtuigend.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!