Review: W7 Honolulu bronzer


Aloha allemaal! Nu is het even hartstikke verantwoord om 'aloha' tegen jullie te zeggen ;-) Ik heb vandaag namelijk een tropisch product dat ik aan jullie wil laten zien. De Honolulu bronzer van W7 zou een dupe zijn van Benefit 'Hoola', een mega bekende bronzer. Ik geef je vandaag mijn mening!

W7 Honolulu bronzer- 5,45 euro via Makeupmusthaves

Ten eerste: hoe SUPER schattig is deze verpakking? Ik vind het helemaal leuk! Er zit nog een klein kwastje bij. Deze is erg zacht, maar werkt toch niet zo heel fijn. Voor onderweg is het oké.De bronzer is mat en op het oog de perfecte combinatie tussen koel en warm. Ik kan warme bronzers erg slecht hebben omdat ik best bleek ben, dus ik hoopte op een 'koele' tint.

Klein dingetje: dit product ruikt echt sterk naar van die make-up die je gebruikte toen je super jong was. Daardoor twijfel ik wel wat aan de kwaliteit...Maar... die kwaliteit is bijzonder goed. Het pigment is wel héél heftig! Van mij mocht het zelfs wel ietsje minder. Zo'n gepigmenteerde bronzer kan namelijk ook voor een streep op het gezicht zorgen.


Ik heb de bronzer hier gebruikt als een soort contour. Op de foto ziet het er best goed uit, maar ik wil de bronzer toch niet 'op zichzelf staand' gebruiken. Daarmee bedoel ik: ik heb toch een koelere kleur nodig om mee te compenseren. Ik doe dat nu met NYX taupe.

Verder heb ik helemaal niets te klagen! De bronzer blijft lang zitten en is uitstekend op te bouwen. Ik vind voor het mooie dat hij nét iets koeler mocht en iets minder heftig gepigmenteerd. Maar de prijs-kwaliteit is hartstikke in orde.

Kende jij de Honolulu bronzer al?

9 opmerkingen

 1. Oeeh hij lijkt inderdaad op die van Benefit! :D Super leuke verpakking. De pigmentatie is erg heftig ja, maar als contour doet hij het ook goed! Staat je mooi :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Doet me denken aan die van Benefit inderdaad! Deze is wel een stukje goedkoper zeg maar :P maar hij doet het goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb precies hetzelfde, voor mij is hij ook net iets aan de warme kant. Taupe daarentegen niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh wat een mooie! De verpakking is ook zeker met een knipoog naar die van Benefit. Erg mooi! Voor jou is hij misschien net aan de warme kant, maar ik denk dat ik hem goed kan hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een pigment! Ziet er heel goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat ziet er goed uit. Ik kende het niet. Ik ben wel nieuwsgierig geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Love W7!! So affordable and nice quality!
  I'll have to check out this bronzer. I always like their packaging too <3
  And you look gorgeous!!! (:

  Life in Pastel

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow, wat is ie mooi!! Deze ga ik onthouden hoor <3

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!