Best gelezen artikelen + mijn reactie

Hiii allemaal! Ik vind het altijd leuk om van andere bloggers iets mee te krijgen over hun statistieken. Daarnaast kan het ook super bruikbaar zijn om te zien welke artikelen heel goed worden gelezen en welke iets minder. Dan weet je wat je lezers leuk vinden (en dat wil je natuurlijk plaatsen!). Vandaag geef ik je een kijkje in de keuken van Irispraat.nl mét de statistieken erbij!


Ter info: mijn artikelen worden gemiddeld een paar honderd keer bekeken. Het gemiddelde is ongeveer 300-500 views per artikel, denk ik. Er zitten echte uitschieters bij, maar dat zul je zo wel zien! Er zijn ook heus wel artikelen die daar onder zitten, maar die laat ik, als jullie dat leuk vinden, een keer in een aparte blogpost zien.

Kruidvat Wash Out kleurshampoo: 8880 views (augustus 2015)

Dit artikel is de ultieme uitschieter voor mij, wow! Ik had wel een béétje veel views verwacht omdat ik de eerste op het wereldwijde web was met een review over dit product, maar bijna tienduizend views, dat zag ik niet aankomen. Als ik dit had geweten, had ik meer mijn best gedaan op goede voor en na foto's.

Kunstnagels verwijderen met Kruidvat kunstnagelremover: 5734 views (mei 2013)

Ik kan me nog goed herinneren dat ik dit zo'n wazig product vond, haha! Ik gebruikte jaren terug nog best vaak nepnagels en probeerde deze te verwijderen zonder al te veel schade aan te brengen. Het product bestaat in ieder geval nog steeds en dit artikel wordt nog altijd goed bekeken, leuk om te zien! Het product is ook zeker een aanrader.

Tips voor langere wimpers 3184 views (april 2013)

Serieus, wat een vreselijk artikel is dit zeg, die foto's erbij met die dubbele mascara! Eigenlijk wil ik dit artikel verwijderen, maar het is toch ook een soort goede reminder dat ik nu beter ben geworden in het maken van foto's. Enne, dat ik altijd een full face moet maken in plaats van zo'n misselijke close-up, haha.

Ik zat even te denken... zal ik dit artikel gewoon een keer opnieuw maken?

Superfoods van de Action: 2248 views (maart 2014)

Wat grappig dat mensen via een beautyblog toch zo geïnteresseerd zijn in eten. Jullie lijken op mij! Sowieso zijn producten van de Action altijd erg in trek. Krijg spontaan weer zin om eens lekker bij de Action los te gaan!

Essence Lash Mania Reloaded mascara: 2572 views (augustus 2013)

Ohhhhh, ik krijg zo de bibbers van deze foto's, ik droeg echt veel te veel lagen mascara! Hahaha! Toch vinden jullie mascara reviews wel interessant, want zeker de budgetvarianten wordt vaak naar gezocht. Goed om te weten én een tip voor jullie!

Moroccan Argan Oil shampoo & conditioner van Kruidvat: 1759 views (december 2013)

Oké, deze zag ik wel aankomen. Kruidvat producten die nieuw zijn, daar wordt echt vaak naar gezocht. Meer redenen voor mij om vaker naar Kruidvat te gaan ;-) Toen ik er nog werkte, kreeg ik alle nieuwtjes meteen mee. Zoals deze shampoo en conditioner!


Andere artikelen die goed werden bekeken zijn bijvoorbeeld deze:

Kruidvat Sensitive producten (1882x), Kruidvat Skin Science Elixer (1805x), L'oréal Keratine Glad serum (3613x) en Moroccan Argan Oil van De Tuinen (3071x)

Één ding is sowieso opvallend in mijn statistieken: Kruidvat eigen merk producten worden ontzettend goed bekeken, net als Essence en Catrice producten. Mocht je op zoek zijn naar meer views, twijfel er dan niet over om eens naar Kruidvat te gaan. De producten die weinig geld kosten en voor iedereen toegankelijk zijn, worden veel vaker bekeken dan hele dure producten.

Herkennen jullie 'het patroon'? Welke artikelen worden bij jou goed bekeken?

5 opmerkingen

 1. Dat eerste artikel had ik nog niet gezien maar lijkt me nu ook wel heel interessant!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo leuk om terug te kijken he! :) Ik ga het eerste artikel nog even bekijken, ben erg benieuwd geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grappig dat de budget producten het meest worden bekeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb een aantal artikelen bekeken die ik nog niet kende, (best een hoop trouwens). Tof ook om je groei te zien, al kan ik me voorstellen dat je sommige dingen zou willen verwijderen want dat zou ik bij mezelf ook willen hihi. Dit zijn leuke artikelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb dit vorige week ook gemaakt (dit artikel) onwijs grappig om te zien waar mensen ook op zoeken haha!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!