Kunstnagels verwijderen met Kruidvat kunstnagelremoverKunstnagels, ze zijn zo mooi, maar het afhalen is echt geen pretje. Vaak loop je nog dagen lang met lijmresten op je nagels en zijn je nagelbedden enorm beschadigd. Met nagellakremover krijg je de restjes er niet af. Wat dan?! Dan probeer je de kunstnagelremover van Kruidvat! De remover kost 5,07 euro. Daar krijg je een pot met 50ml remover er in voor terug.


Dit is wat er op de gebruiksaanwijzing staat. Je moet de nagel zo kort mogelijk knippen en dan met nagel en al er in gaan. Ik zeg je vast, DOE HET NIET! De gebruiksaanwijzing is niet helemaal goed, ik weet niet of het aan 'mijn' nepnagels ligt of dat de remover het 'verkeerd' doet bij alle nagels, maar oké. Ik zal je demonstreren hoe het werkt via de gebruiksaanwijzing.

Het potje komt je misschien wel bekend voor. Vroeger was het al een trend, potjes met een spons er in om je nagellak mee te verwijderen. Het is nu weer helemaal terug! In dit potje zit alleen geen spons maar een soort borsteltje. Het spul ruikt erg sterk, maar eenmaal op je nagels ruikt het heel fris. Denk maar aan de Essence nagellakremovers, die ruiken later naar tropische vruchten/kokos. Let's try!


Dit is mijn nagel nadat ik hem er een keer of twee in rond heb gedraaid. Zoals je ziet begint de zijkant wat los te laten.


En dan nu wat ik helemaal niet aan zag komen.. nadat ik rustig een paar keer ronddraaide en mijn vinger eruit haalde was de hele(!) nagel opgelost! Huh, hoe kan dat nou?! Ik dacht dat alleen de lijm los zou laten. Daarom vind ik de gebruiksaanwijzing heel raar. De lijm laat helemaal niet los, de hele nagel lost op!

Ik heb daarna besloten het toch anders te doen. Met het satépennetje dat bij de verpakking zat (dat houten ding) heb ik mijn nagels los proberen te pulken. Je hebt dan nog een heleboel lijm op je nagels, maar de nagel zelf is er in elk geval af. Wat je dan gaat doen is de lijmresten eraf schrobben. En verrek, dat gaat écht heel goed! Ik zou het dus niet gebruiken om de hele nagel mee op te lossen. Dat kost vrij veel tijd en ik denk dat je dan na één hand het potje weg kunt gooien. Dat is zonde van je geld!

Met de laatstgenoemde 'methode' is het een enorm fijn product. Echt een aanrader als je wel eens kunstnagels draagt en de lijm er nooit goed af krijgt. Je moet wel na het gebruiken je nagels héél goed insmeren, de remover is namelijk ontzettend uitdrogend. Erger dan sterke acetonhoudende remover.


Voordelen:

- De prijs, van andere merken is dit product veel duurder
- Verkrijgbaarheid van het product
- Ruikt vrij prettig na gebruik
- Haalt resten lijm heel goed weg
- Makkelijk in gebruik

Nadelen:

- Is erg uitdrogend
- Haalt je hele nepnagel er af als je hem gebruikt zoals op de gebruiksaanwijzing

Eindoordeel:

8

3 opmerkingen

  1. Wat raar dat de hele nagel oplost haha! je moet wel verrast zijn zeker :P

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dit ga ik zometeen maar eens kopen..van de weel voor 1e keer nagels geplakt...om te testen.volgende week trouwt zoon en wil ik mooie rode...als ik dez action nagels eraf haal zijn n handen dan al wel gezezen van dat uitdrogende spul.?

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!