Kleine shoplog: Leerdam- Essie, Kruidvat, OrganixGisteren ben ik weer lekker losgegaan in de stad en heb ik een paar leuke koopjes gedaan die ik jullie wil laten zien! Er zaten wat onverwachte koopjes bij en iets waar ik speciaal voor ging. Check it out!Laat ik beginnen met het product dat ik echt nodig had, de day&night control van Dr. van der Hoog. Ik probeer er zuinig mee te doen omdat 'ie bij mij in de buurt vaak niet te krijgen is (en heel goedkoop is 'ie ook niet). Het is mijn favoriete crème. Ik merk echt verschil als ik ineens een ander product gebruik. De day&night control kost 9,65 euro. Tot 5 mei krijg je overigens bij DA 30% op alle producten van van der Hoog.
Nog een product waar ik niet zonder kan, Kruidvat wenkbrauwstrips. Ze zijn deze week twee voor vier euro, dat kwam me even goed uit! Één pakje kost normaal gesproken 4,06 euro. Ik vind ze geweldig! Heel handig, snel en mijn haartjes blijven lang weg.Dan drie producten die ik echt totaal niet nodig had, haha. Ik kocht twee shampoos van Organix en één conditioner. Ik heb eerder de Cherry Blossom in een sample gehad en ik vond hem heerlijk. Toen ik deze mini's zag liggen kon ik me niet inhouden. De geuren zijn allemaal heerlijk en er zitten geen sulfaten in(!). Over de shampoo's lees je zeer binnenkort iets terug. De flesjes kosten afwisselend 1,69 en 1,99 euro. Een grote fles kost 11,99 euro.


De foto is wat vaag zie ik achteraf, het was al bijna donker en ik vind flitsfoto's afschuwelijk!

Soms kom je wel eens iets leuks tegen als je in de afprijzingsbakjes gaat neuzen in de buurt van de make-upstellingen. Ik spotte deze geweldige Essie nagellak met 50% korting. Op de bon staat dat het van een kerstcollectie is, maar dat maakt mij dus echt helemaal niks uit. Ik heb spijt dat ik een andere -mintgroene- kleur niet heb meegenomen. Ik denk dat ik snel terugga...
Een ander product waar ik super, super SUPER nieuwsgierig naar was is deze Kruidvat make-up kwastenreiniger. Ik heb hem inmiddels getest en mijn mening lees je hier binnenkort terug. Deze en aankomende week kun je de reiniger scoren met 25% korting. Je betaalt er dan 2,24 voor, anders 2,99 euro.

Dit waren mijn koopjes! Ik heb ook nog wat kleding en andere dingen gekocht, maar omdat het dan een onoverzichtelijk boeltje wordt laat ik dat achterwege. Ik ga elk product dat je hierboven ziet individueel nog bespreken in een review!

4 opmerkingen

 1. Leuke koopjes, die shampoo's zien er goed uit! En stom dat ik net de kwastenreiniger van de hema heb gekocht want die van het kruidvat is wel bijna de helft goedkoper :o

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke spulletjes, vooral de nagellak vind ik erg mooi!
  Liefs,x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je een mooi lakje gescoort! Essie aan -50% is een hele goede deal. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke spulletjes! Ik vind die nagellak echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!