Review: Real Techniques dupe via EbayIk heb hem nu al een paar keer genoemd in mijn blogs, maar vandaag is er dan eindelijk een blog speciaal voor deze schoonheid. Ik heb het over mijn Real Techniques dupe via Ebay. Ik kocht hem bij verkoper great-digital (de advertentie staat er helaas niet meer op, maar wie weet staan de kwasten nog bij een andere verkoper?) voor ongeveer 2,80 inclusief verzendkosten.


 De kwast is geweldig lekker zacht, daar was ik echt van onder de indruk. De kwast kan zeker door als stippling, de haren staan lekker dicht op elkaar. Ik heb hem nu twee weken gebruikt en ik kan zeggen, dit is echt een topper!


Zoals je kunt zien in deze vrij slechte foto zijn de haren synthetisch. Meestal is daarvoor bewust gekozen: 'nep'haar is namelijk een stuk hygiënischer. De bovenkant van de kwast is wit, voor de rest ziet de vormgeving er precies hetzelfde uit als de originele Real Techniques kwasten.


 Ik heb de kwast met een paar verschillende foundations gebruikt. Op de verpakking van de kwast stond dat hij goed kon met BB cream en vloeibare foundations. Ik heb 'm getest met BB cream van Skin79 en met MaxFactor vloeibare foundation. En wow. Wow. Ik had nooit gedacht dat een kwast beter zou zijn dan je handen of een sponsje. De meeste kwasten die ik heb gehad waren zo ontzettend slap dat er niet mee te werken viel. 


 De kunst zit hem dus in de dichtheid van de haren, en dat zit bij deze kwast wel goed. Ik moet wel zeggen, voor 'hardere' en dikkere foundations (zoals compacte foundations) vind ik hem net niet goed genoeg. Dan heb je toch nog net wat meer dichtheid nodig. Ik gebruik hem alleen voor vloeibare foundations, dus ik heb daar geen last van. 

Doordat ik hem met foundation gebruik, wil ik graag dat 'ie schoon blijft. Daarom was ik de kwast iedere dag na het gebruiken. Daar kan de kwast ook nog eens goed tegen. Er is nog geen haartje uit gevallen! Wel een beetje voorzichtig en lief zijn, natuurlijk.


 Dit zijn de overige kwasten uit de lijn. De verkoper via Ebay heeft ze volgens mij niet allemaal (ze zijn genummerd van 1048 tot 1052). Wel ben ik zo tevreden met deze kwast dat ik meteen nog twee heb besteld, nog een soort stippling en een kleinere blushkwast. Ik ben zo benieuwd! 


De naam van de kwasten is trouwens Joursna. Het merk van de kwasten is Zhuoshina
. Voor zover ik kon vinden, is het merk niet in een webshop te koop. Als jij ze wel kunt vinden (en nog via Ebay) link me alsjeblieft door! In elk geval: dit is een aanrader! Ik heb de andere kwasten nog niet binnen, maar ik weet zeker dat ze mij gelukkig gaan maken. Met RT kwasten heb ik nog geen ervaring, maar eigenlijk lijkt me dat ook overbodig na het gebruik van deze kwasten. Ben jij al overtuigd? 


Geen opmerkingen

Thanks voor je reactie!