Tag: the seven deadly sins of beauty


Yeah baby! Vandaag is het tijd voor weer een tag. Ik weet dat ik er best veel doe de laatste tijd, maar ik vind ze gewoon ontzettend leuk om te lezen bij anderen, dus vul ik ze zelf ook graag in. Ik zag de tag seven deadly sins of beauty bij reportingforbeauty.wordpress.nl en ik vond hem erg leuk! Check hieronder mijn antwoorden:

Hebzucht
Wat is je goedkoopste beautyproduct en wat is je duurste?

Mijn goedkoopste beautyproduct... hmm. Alles wat ik van Gosh heb kostte me niks, ik kreeg namelijk een gehele oude collectie van Kruidvat. Als ik denk aan de dingen die ik moest kopen denk ik dat de Fogan lipgloss en Fogan lipstick het goedkoopst waren met één euro per stuk. Ik heb ze inmiddels al wel weggegooid, want ze stinken enorm. Mijn duurste product is een concealerduo van Lancome. Deze kostte 46,50 euro. Ik heb hem zo weinig gebruikt dat 'ie gewoon hard geworden is. Schandalig!

Woede
Met welke beautyproducten heb je een haat/liefde relatie?


Deze vind ik nog best lastig, maar ik denk nagellak. Ik vind het geweldig bij andere mensen, maar bij mezelf... nee. Ik doe het af en toe om wat kleuren op de blog te laten zien, maar ik vind het gewoon niks. Mijn nagels zijn er te kort voor, ik heb er geen geduld voor én je moet het bijwerken. Verder heb ik ook best wel moeite met lipstick. Als ik bij andere mensen een kleur zie, wil ik hem vaak ook. Dan blijkt dat het mij totaal niet staat. Jammer.Gulzigheid
Wat zijn je lekkerste beautyproducten?

Pff, als ik denk aan lekker denk ik toch wel aan parfum eigenlijk. Dan kom ik automatisch uit bij mijn geliefde Chanel Mademoiselle. Ook Narciso Rodriguez For Her mag er wezen. Jammer van die prijzen. Een ander 'lekker' product vind ik de vanille en macadamia lipboter van Nivea. Hmm! Als ik die op heb blijf ik maar een duckface optrekken om mijn lippen te kunnen ruiken. Heerlijk.
Luiheid
Welk beautyproduct verwaarloos je uit luiheid?

Ha, wat niet. Ik ben echt ontzettend lui. Als je me ziet zonder eyeliner dan weet je dat ik slecht heb geslapen en geen energie had om het op te doen. De vloeibare eyeliner is inmiddels wel onderdeel van mijn 'signature look', maar vaak heb ik er gewoon echt geen zin in en wordt het een extra laag mascara. Ook nagellak heb ik geen zin in. Man, why am i so lazy?!


Trots
Welke beautyproducten geven je het meeste zelfvertrouwen?

Ik ben echt te herkennen en af te tekenen met lange zwarte wimpers. Ik denk niet dat, buiten mijn familie en een paar close vrienden, mensen mij zonder zouden herkennen. Lange wimpers passen bij mij en ik voel me ontzettend kaal zonder. Toch, als ik echt moest kiezen, zou ik voor foundation gaan. Ik heb in de vakantie een poging gedaan zonder foundation de deur uit te gaan, maar ik kan het niet. En dat terwijl ik niet eens zoveel onzuiverheden heb. Geen idee waarom, het maakt me op een of andere manier compleet en het geeft me zelfvertrouwen.


Lust
Wat vind je het meest aantrekkelijk aan het andere geslacht?

Als ik mijn ideale man moet beschrijven denk ik altijd aan één iemand. Ik ga zijn naam niet noemen, maar hij weet toch wel dat het over hem gaat. Ik heb het hem ook vaak genoeg verteld, haha. Ik val heel erg op lichte (liefst blauwe) ogen en donker haar. Die combinatie kan bijna niet misgaan. Heeft 'ie dan ook nog eens halflang haar en een beetje een stoppelbaardje dan kan het al helemaal niet meer kapot. Mooie tanden en een goede huid vind ik trouwens ook best belangrijk. (Jezus wat lijk ik kritisch zeg)

Jaloezie
Welke items zou je het liefst ontvangen als cadeau?

Alle make-up en parfum ontvang ik zeer graag als cadeau, wie niet! Ik zou het liefst alle producten van Skin79 willen hebben. Gewoon omdat ze zo luxe zijn, fijn ruiken, goede bescherming bieden en goed passen bij mijn huidskleur. Dus wie zich vrij voelt... haha!


Neem de tag gerust over als je wil! Wat zijn jouw zonden?

1 opmerking

Thanks voor je reactie!