Besteld op Ebay/stash #2: iPhone hoesjes & Skin79


Ebay, Ebay. Ik houd meer van je dan je denkt. Ik was eigenlijk op zoek naar een iPhone case met een Galaxy print (heelal met sterren of iets wat er op lijkt) maar onderweg kwam ik deze twee schattige hoesjes tegen. De eerste is van Rilakkuma en de tweede van Rabino, alhoewel dat volgens mij geen officieel merk is. Zie hieronder mijn huidige hoesjes/cases en mijn nieuwe Ebay aankopen!


Deze hoes vind ik zo ontzettend leuk. Het is een beertje van het merk Rilakkuma. En zeg eerlijk, wat een poepie! Hij is er in meerdere kleuren. Het hoesje is erg stevig maar ook ENORM. Serieus, ik moest er even aan wennen toen ik mijn telefoon beet had. Hij is in eens een stuk zwaarder en groter. Houd er rekening mee als je hem wil kopen! Het is niet bepaald een lichtgewicht. Ook een klein nadeel: omdat 'ie vrij dik is zit er bij de camera net een stukje voor het beeld. Ik vind het niet storend, maar je ziet rechtsonderin bij je foto's wel een gelig randje. Ik kocht hem bij verkoper Hkiron-aus voor 2,05 euro inclusief verzenden.


Dan dit schattige hoesje met de grote staart van Rabino (?). Achterop het hoesje zit een vrij groot rond gat waar de staart in past. Het staartje kun je op je iPhone plakken door middel van een zuignap. Dit hoesje vond ik verrassend stevig! Ook de oren bovenop zitten goed vast. Ik vind het wel jammer dat het hoesje zonder de staart niet helemaal bedekt aan de achterkant. Ik wil mijn iPhone wel netjes houden (je betaalt er al zo veel voor!) en dat kan niet helemaal. Aan de andere kant kun je er natuurlijk ook een beschermende sticker op doen, dan heb je nergens last van. Ik kocht dit hoesje bij dezelfde verkoper: Hkiron-aus. Dit hoesje kostte 1,27 euro inclusief verzendkosten. 
Als je trouwens een link wil van de producten, laat even een reactie achter.


Linksboven zie je het hoesje dat ik het meest gebruik. Ik krijg er veel opmerkingen over: 'huh heeft jouw hoesje oren?' 'is het batman' 'AWH schattig een kat'. Het was inderdaad een kat met ogen op de achterkant maar die zijn er helaas vanaf gesleten. Ik kreeg dit hoesje van mijn zus vorig jaar, twee weken voordat ik mijn iPhone kreeg. Volgens mij kostte 'ie niet zo veel, maar ik zou niet weten waar je hem kunt kopen omdat het merk er helemaal afgesleten is. Sorry!


Rechts van mijn lieftallige beertje zie je een hoesje dat ik niet vaak gebruik, maar wel erg mooi vind! Het hoesje komt van mijn eigen winkeltje (Kruidvat) en kostte 2,99 euro. Midden in het gat van de bovenste roos zie je het appeltje van je iPhone. Ik vind hem erg leuk, maar door de 'gaten' als versiering kan mijn telefoon alsnog beschadigen en dat vind ik best zonde. Een beauty voor af en toe, dus. Het hoesje kun je nu niet meer kopen, maar dit soort acties komen regelmatig terug.


Dit waren mijn nieuwe Ebayhoesjes en mijn twee andere favoriete hoesjes! Ik moet nu echt stoppen met het kopen van hoesjes en cases, want het begint een beetje uit de hand te lopen, haha. Verder bestelde ik nog 5 mini's van de Skin79 Gold Super Plus BB cream. Ik wilde eigenlijk de Triple Functions, maar toen ik via Curvacious een highlighter won kreeg ik er wat samples bij en deze beviel me het best.


Ik wilde graag rond de 25gram/30 gram omdat normale foundations ook in dat formaat komen. De originele verpakkingen kosten ongeveer 21 euro voor 40 gram, ik heb nu ongeveer acht euro voor 25 gram betaald. Ik had eerder twee keer vier van 20 gram kunnen kopen, maar op Ebay kun je de uiteindelijke prijs in euro niet zien, pas als je hebt betaald (stom). Daarom was ik wat voorzichtig.

Dit was mijn Ebay bestelling! Ik hoop trouwens dat jullie de Ebay categorie leuk vinden om te lezen, want ik ben nogal een verslaafde, haha! Wat zijn jouw laatste koopjes?

4 opmerkingen

Thanks voor je reactie!