Review: Beautyblender dupe via Ebay


Je zult misschien wel denken, wat staat hier boven nou weer? Nou, ik heb ook geen idee! Behalve dat ik weet dat hier een dupe van de beautyblender in zit. Jippie! Het pakketje is verzonden vanuit China op de zesde en ik heb het nu - ik schrijf dit op de 14e- al binnen. Het is bijna niet te geloven. Wat nog vreemder is dat ik hier bijna niks (0,77 cent) voor betaalde en dat de verzendkosten maar 1,36 waren. Wauw. Ik ben benieuwd of het wat is!
 Ik noem dit roze dingetje voor de makkelijkheid toch maar gewoon beautyblender, al is het een nepper. De blender zit netjes verpakt in een plastic zakje, wel zo schoon.


 En dit is hem dan! Het is niet de vorm van de originele beautyblender, dat is een eivormig sponsje. Ik vond dit makkelijker, omdat je met deze vorm alle delen van je gezicht makkelijk kunt bereiken.


 Je kunt het misschien niet zien op de foto, maar het dingetje is echt super klein! Ik heb ook hele korte vingers, dus vergelijk maar. Hij voelt trouwens niet hard aan.


Je kunt de beautyblender het best nat gebruiken, uitknijpen en dan je foundation aanbrengen. Ik heb hem zo gebruikt! Hierboven is 'ie nat, en daarmee best zwaar. Even uitknijpen...


Et voila! Het is nu weer hetzelfde kleine, nattige sponsje. Op bepaalde plekken houdt 'ie wel meer water vast, maar goed. Let's try.


 Ik gebruikte de beautyblender met mijn MaxFactor foundation. Wow! Hij bevalt me echt super goed. Het is wel even wennen om de foundation aan te brengen op een nattig sponsje, want ik gebruik altijd een droog sponsje. Ik moet zeggen, dit brengt echt heel mooi aan. Het is een klein beetje extra werk iedere ochtend, maar ik vind het de tijd wel waard. Erg mooi!De beautyblender wordt wel snel 'vies', dat is jammer. Aan de andere kant, al mijn andere sponsjes worden nog wel viezer. Het sponsje past zichzelf wel weer aan naar zijn oude formaat en hij barst niet, al knijp je hem in de gekste vormen. De vraag rest natuurlijk: is dit een goede dupe van de beautyblender? Volmondig: ja! Ben jij voldoende overtuigd? Koop hem dan hier: http://www.ebay.com/itm/Pro-Beauty-Makeup-Blender-Blending-Foundation-Sponge-Puff-Flawless-Smooth-Pink-/230851276840?ssPageName=ADME:L:OC:NL:3160 


Voordelen:

- De prijs, bijna niet te geloven!
- Snelle verzending
- Fijne vormen
- Brengt heel mooi aan
- Nat en droog allebei prima
- Niet hard zoals de meeste dupes
- Geen barstjes, al knijp je hem in allerlei gekke vormen

Nadelen:

- Hij wordt snel 'vies'
- Houdt op bepaalde plekken meer water vast

3 opmerkingen

 1. Ik heb zelf een andere variant van ebay in ei vorm, ideaal dingetje en kost niks!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lol ik kwam op je blog terecht via google haha want ik zocht een review hierover, ik ga hem ook bestellen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben overal, je weet toch! hahaha, hij is echt enorm goed! Nog steeds geen barstjes :-)

   Verwijderen

Thanks voor je reactie!