Shoplog: Primark Zaandam

As you've might have noticed, Primark is de laatste tijd eigenlijk mijn favoriete winkel. Niet alleen omdat het zo lekker goedkoop is, maar vooral omdat ik altijd wel kan slagen. Vandaag ging ik er heen met twee Limburgse 'sieskes' van mijn opleiding, Jacky en Ceciel. Het leuke aan ons is dat we alledrie een heel ander lichaam hebben (Jacky heeft overal maat 32 van nodig, Ceciel 38/40 en ik 42/44). Bij Primark hebben ze echt voor iedereen iets. Ik heb me redelijk in kunnen houden -vooral omdat ik vandaag mijn Timberlands ook binnen kreeg, doei geld. Zie hieronder de spulletjes die ik heb gescoord!

Alvast mijn excuses weer voor sommige gedraaide foto's. Ik vind dit echt super vervelend maar kan ze niet de andere kant op draaien... argh!

Als eerste een jurkje. Het jurkje is zwart met wit gestreept en aan de zijkant zitten schuine strepen. Toevallig zag ik bij Vera Camilla dat dit patroon je optisch zou versmallen, en ik vond het inderdaad zo! De stof is best wel synthetisch. Normaal gesproken houd ik daar niet van, maar er moet sowieso een hemd onder, dus ik heb er geen last van. Het jurkje kostte 13 euro.
Als tweede deze jurk met roosjes en in het midden een doorschijnend stuk met een kantpatroon. Echt, ik zag deze hangen en hij riep mijn naam gewoon! Ik vind hem zo ontzettend leuk!  De stof is katoen en er zit verder geen stretch in. Uit mijn hoofd was de jurk 15 euro. Onderaan deze post plaats ik nog een foto van het bonnetje, dan kun je de prijzen even checken.
En dan iets wat jullie waarschijnlijk niet zo tof vinden (maar ik wel!) is dit Rolling Stones shirt. Ik heb jarenlang zo'n shirt gehad van de H&M maar die is echt ontzettend gesleten, de hele print is er bijna af. Ik zag bij Primark dit licht oversized model van katoen en ik was verkocht. Love it. Alleen de steentjes haal ik er waarschijnlijk af, die vind ik niet zo tof. Dit shirt was tien euro.
Misschien vind ik dit wel mijn leukste aankoop: een tasje met franjes. Ik zag deze in een shoplog van Edith Meijer (sorry, ik heb je nagedaan, haha) en ik vond hem echt zo tof! Ik moest en zou deze ook vinden. Toevallig kwam ik hem tegen en in het echt is 'ie nog leuker dan op de foto. Wel denk ik dat ik de franjes iets korter ga knippen, ze zijn wel heel erg lang. Op het prijskaartje stond trouwens 11 euro maar volgens mij heb ik er 12 voor betaald. Geen ramp, maar dan weet je het, mocht je hem willen kopen.Echt, ik moest even vijf minuten het stoom uit mijn oren laten afkoelen. Ik vind die gedraaide foto's HEEL irritant, haha. Dit is in elk geval de eerste ketting die ik kocht. Lekker vrolijk, hippie, past goed bij mij. Ik draag vrij veel zwart en daarbij graag een opvallend accessoire. De ketting kostte drie euro.Dan ook nog een niet-zo-interessante aankoop: sokken! Dit zijn echt mijn favoriete sokken en iedere keer als ik bij Primark ben neem ik ze mee. Echt, die onderkant is zo heerlijk! Ze noemen het 'massagesokken', dat is misschien een beetje overdreven, maar ze voelen gewoon super fijn aan je voeten. Vroeger had ik dit soort sokken ook voor tennis, maar dan nog dikker. Heerlijk! Ze kosten 3,50 euro voor drie paar.
En als laatste een ketting die ik normaal nóóit zou kopen, maar het was de laatste en ja... dat is bij Primark toch wel aantrekkelijk. Ik had ook echt een opleukertje nodig voor een zwarte jurk met hoge hals. Die jurk had ik toevallig gisteren ook aan, dus ik kon meteen kijken of het leuk was bij elkaar. Ik vind hem te gek! Toch zag ik dat de hangertjes eigenlijk best wel raar zijn. Links zitten er twee, in het midden drie en rechts één. Ik heb alleen niet kunnen checken hoe hij 'normaal' is, dus misschien is het wel gewoon goed. Ik ga in elk geval de hangertjes fixen zodat ze recht naast elkaar hangen (wow, ik klink echt als een DIY'er). De ketting kostte vijf euro.

Ik had trouwens ook nog een pyjama gekocht (hieronder aangegeven aan 'vest and woven c' voor maar drie euro. Hij hing op het hangertje met de maat die ik nodig heb (L) dus ik rekende hem gewoon af. Eenmaal thuis bleek de broek maat S/M te zijn. Ik heb hem daarom niet in m'n shoplog, maar ik heb wel mijn zus er blij mee kunnen maken.


Dit waren mijn aankopen! Ga jij wel eens naar Primark?

3 opmerkingen

  1. Heerlijke shoplog! Dat rolling stones shirt is ZO gaaf, ik heb de laatste keer bij primark zoiets op de mannenafdeling gekocht haha! En het tasje is ook superleuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke aankopen! Je hebt je inderdaad nog best ingehouden, knap hoor mij lukt dat nooit bij de primark :P

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!