Review: Barry M. Kingsland Road via Pink Lady make upDe laatste tijd zie je het steeds vaker, nagellak met printjes, balletjes en... asfalt. De namen van de nieuwe Barry M. lakken zijn geïnspireerd op de 'road' oftewel de straat. Dat zie je terug in de lakjes, het lijkt wel een laagje asfalt! Natuurlijk niet in saai grijs, de lakken hebben geweldige pasteltintjes. Vandaag laat ik je Barry M's Kingsload Road zien, een mega schattig roze kleurtje. Ik bestelde hem bij Pink Lady Make Up, een super fijne webshop met veel leuke merken. (Er is nu trouwens ook super sale tot 90% korting in de shop, ik zeg neem zeker even een kijkje!)De verpakking is simpel maar mooi. Op de dop zie je staan dat het een textured lakje is. Zelf heb ik geen ervaring met textured lakjes, vandaar dat ik het echt tijd vond worden er eens een te bestellen. Barry M. is een relatief goed betaalbaar merk, dus ik dacht, let's give it a go! Voor dit lakje betaalde ik 5,49 exclusief de 10% korting die je krijgt als je bestelt bij Pink Lady.


Ik heb dus de kleur Kingsland Road. Het is echt een mier, maar dan ook mierzoet kleurtje. Denk aan lange zomeravonden, slenterend op de kermis met een suikerspin in je hand. Ik vind de kleur geweldig, maar je hebt ook nog keus uit geel, mintgroen en lichtblauw. Ik twijfelde enorm over welke kleur ik moest nemen, omdat ik ook erg van blauw en mintgroen houd. Ik kan je vertellen dat het heel waarschijnlijk is dat ik snel weer een bestelling ga plaatsen...

Ik heb de nagellak geprobeerd met nepnagels én op mijn gewone nagels, ik vind dat nagellak op mijn eigen nagels niet zo heel mooi is, maar  ik wilde een zo compleet mogelijke review maken.


Één laag van Barry M's Kingsload Road op mijn eigen nagels. Ik gebruik overigens geen basecoat. Maak je nog maar geen zorgen, het komt goed!


Twee lagen Barry M op mijn eigen nagels


Net opgebracht op nepnagels, twee lagen Barry M...
Na vijf(!!!!) dagen

WOW! Ik ben echt super onder de indruk van de houdbaarheid van de Barry M. nagellak. Na vijf dagen is er nergens een hoekje afgebroken of ook maar iets mee gebeurd. Ik heb veel gewerkt dus ik vind dit echt niet te geloven. Over de nagellak zelf kan ik ook alleen maar enthousiast zijn. Hij brengt mooi aan en dekt prima in twee lagen. Hij droogt ook heel snel. Achteraf zag ik dat ik maar weinig foto's had gemaakt met mijn eigen nagels, sorry daarvoor. Ik vind de nagellak veel mooier tot zijn recht komen op nepnagels. Als je van jezelf mooie nagels hebt is er niks aan de hand!


Ik ben ontzettend enthousiast over de nagellak van Barry M., evenals over het bestellen bij Pink Lady Make Up. Je hebt je bestelling snel in huis en je betaalt bij deze lak maar 2,50 euro aan verzendkosten, dus geen onnodige pakketpost van 6,75 euro.

Voordelen:

- Blijft super lang zitten zonder basecoat
- Droogt heel snel
- Dekt goed in twee lagen
- Meerdere kleuren verkrijgbaar
- Chipt niet
- Betaalbaar

Nadelen:

- Geen!

Eindoordeel:

9,5

6 opmerkingen

Thanks voor je reactie!