W7 Glowcomotion highlighter review


Wie kent de enorm retro hit van Kylie Minogue nog? Come on, come on, dooooo the locomotion with me... Graag gedaan, nu zit je er heerlijk mee in je hoofd. W7 voelde zich waarschijnlijk geïnspireerd door de zangeres, want hun geweldige shimmer/highlighter/oogschaduw heet Glowcomotion. Ik probeerde hem en laat je zien wat ik er van vond.

W7 Glowcomotion via Make-up Musthaves- 5,49 euro
Deze highlighter zou een dupe zijn van Mary Lou Manizer van The Balm. Deze heb ik helaas nog niet in mijn bezit, maar als ik de swatches zo bekijk (en de verpakking ook wel een beetje) heeft W7 met een schuin oogje afgekeken. Er zit een spiegel in de verpakking- zeer fijn voor onderweg!De textuur is in ieder geval zacht en niet erg korrelig. Het pigment is zwaar in orde, je hoeft er maar lichtjes overheen te gaan met de kwast om een flinke shine te pakken.


Kijk hoe mooi! Toen ik hem voor het eerst als swatch op m'n hand probeerde was ik zo enthousiast, zo blij ben ik in tijden niet geweest met een budgetproduct.


Links draag ik geen highlighter, rechts draag ik de Glowcomotion highlighter op mijn neus, in de binnenste ooghoek en boven mijn blush. Ik houd hier echt heel erg van!

Glowcomotion doet me een beetje denken aan Nars Albatross, eenmaal aangebracht op het gezicht. Er is namelijk wel een duidelijk gelige gloed te ontdekken, maar niet zo heftig als Albatross. Voor wie de dure highlighter van Nars (nog) niet heeft, is het een perfect budget alternatief. De highlighter blijft mooi zitten gedurende de dag! Ik zou alleen persoonlijk niet te veel aanbrengen als je ook foundation en poeder draagt omdat dat wel erg heavy wordt. Voor de foto deed ik dat namelijk wel en daardoor leek m'n huid erg veel textuur te hebben.

Ja, ik ben ERG fan van deze highlighter! Sterker nog, al mijn andere highlighters liggen nu een beetje zielig terug in mijn stash in plaats van mijn dagelijkse make-up tasje. Wat een fijne budgetvondst, echt een aanrader!

W7 is verkrijgbaar bij Op=Op en online bij Make-Up Musthaves, waar ik hem heb besteld.

5 opmerkingen

Thanks voor je reactie!