Gouden oogmasker? Pure Gold eye mask anti-rimpel review


Een week of twee geleden was ik samen met Amanda naar de beautybeurs (Beautyspot) in Utrecht, super leuk! Ik bezocht natuurlijk mijn favoriete stand van Ginkels en kwam daarnaast ook wat leuks tegen bij Safety4You. Gouden maskers! Whuut! Ik laat je vandaag zien wat ik vond van deze bijzondere oogmaskertjes.

Crystal Collagen Gold Powder Eye mask - 1,50 euro via Safety4You.euIk heb echt alles afgezocht, maar ik kan géén ingrediënten vinden. Het staat niet op de website en niet op de verpakking zelf, jammer! Op de verpakking staat het volgende:

"Eyes that sparkle speaks more than hundred words. This innovative eye care sensation ensures that your eyes will look sparkling beautiful. Formulated with pure gold, bio-ingredients and active elements which instantly moisturies, hydrates and regenerates your eye area. This Gold Bio Collagen eye mask can effectively relieves chronic fatigue and dimishes the formation of fine lines, wrinkles, crow-feet lines around the eye area minimizing eye-bags and fades dark circles..."

Dat klinkt best goed, maar puur goud?! Dit masker kost 1,50 euro... Puur goud lijkt me wat overdreven.

Het zijn eigenlijk een soort jelly-rubberachtige pads die doordrenkt zijn in een fris serum-watertje. Het product ruikt in ieder geval lekker, met het product bedoel ik dus het watertje. De verpakking is vreselijk, als je dit 'bakje' eruit wil krijgen ligt al het water op de grond. Oppassen dus.


Kijk hoe fancy en hilarisch dit er uit ziet! Hahaha! Wallen van goud ;-) Het zijn echt van die leuke maskers om op te doen samen met vriendinnen. Ik vond het oogmasker echt boven verwachting fijn. Het voelt super fris, je kunt er even een masker-momentje voor jezelf van nemen en mijn huid voelt gehydrateerd aan na gebruik. Ik zie alleen geen revolutionaire veranderingen als ik de pads verwijder.

Is dit hét masker dat je leven verandert en al je wallen, rimpels en vermoeidheid wegtovert? Nee. Is dit een heel fijn maskertje? Ja. Ik zou ze zeker nog eens opnieuw kopen als ik ze zou zien!

Kende jij deze gouden maskertjes al?

9 opmerkingen

 1. haha die foto met dat snapchat filter, matched mooi! fijn dat het goed werkt, de beloftes die het oogmasker maakt zijn ook een beetje overdreven :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat grappig! Echt heel leuk. Wallen van goud, da's weer eens wat anders.Voor dat prijsje is het voor de lol ook goed te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oogmaskers heb ik sowieso nog nooit eerder van gehoord haha. Ziet er wel leuk uit ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt ze bij Ali express. Ik heb ze toevallig vandaag binnen gekregen, ben benieuwd of het iets is 😅

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt ze bij Ali express. Ik heb ze toevallig vandaag binnen gekregen, ben benieuwd of het iets is 😅

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoorde inderdaad dat je ze daar ook lekker goedkoop kunt krijgen. Hopelijk vind jij ze ook fijn :-)

   Verwijderen

Thanks voor je reactie!