Kate in je kamer: Foto op aluminium


Inspiratie komt soms uit een onverwachte hoek. Zo zag ik tijden geleden een paar foto's van rokuthecat op Instagram (volgen voor OMGSOCUTEIKWILHET-foto's) voorbij komen met op de achtergrond een foto van Kate Moss. Vrijwel direct was ik verliefd op die afbeelding. Van foto op aluminium, het dochterbedrijf van fotocadeau.nl, kreeg ik de kans om mijn eigen 'schilderij' te ontwerpen. Dat werd Kate, maar dan zonder rook in mijn kamer.

Foto op aluminium 40x60cm- 48,95 euro via fotoOpAluminium.nlHierboven zie je mijn inspiratie. Kun je nagaan joh, deze foto's zijn meer dan een jaar oud én ze zijn me gewoon bijgebleven! Wooh. Ik vind modefotografie sowieso erg tof. De foto's raken wat minder snel 'out of style'. Uiteraard kon ik ook voor een persoonlijke foto gaan, bijvoorbeeld een familiefoto, maar daar houd ik niet zo van. Wel in een fotolijstje, hoor. Maar niet levensgroot aan m'n muur ;-)

Oh en, wie brengt mij Roku? Want die moet ik er nu ook bij hebben natuurlijk.
Ik koos dus een afbeelding uit, in dit geval van Kate Moss. Deze foto was ietsje groter dan 1MB. Dat is niet mega groot voor een schilderij, maar ik waagde het er toch op. Gelukkig is het resultaat heel mooi geworden! De afbeelding is niet mega scherp maar eigenlijk vind ik dat wel een gaaf effect geven. Ik denk dat een nog grotere afbeelding (3-10MB) haarscherp gaat zijn.


Wat ik heel leuk vond aan de site was dat je meteen een voorbeeld krijgt van hoe het er uit ziet. Toen ik het schilderij op dat plankje zag staan, wilde ik hem extra graag. Haha.

Je kunt kiezen uit verschillende formaten en wit of geborsteld aluminium. Het goedkoopste formaat kost 9,75, het duurste 289,95. Je kunt het dus zo gek maken als je zelf wil (of niet wil). Het geeft een wat stoerder effect dan een gewoon canvas en is daardoor zeker geschikt voor in een strak interieur. Ik ben in ieder geval heul erg blij met Kate en binnenkort komt 'ie zeker goed van pas als ik mijn eigen plekje heb gevonden!

Wat vinden jullie van mijn foto op aluminium?

*Ik heb dit artikel gekregen van een bedrijf of PR-bureau. Dit heeft geen invloed op mijn mening. Ik krijg niet betaald om hierover te schrijven.

6 opmerkingen

Thanks voor je reactie!