Review: Elizavecca Witch Piggy Hell Pore 97% hyaluronzuur


Koreaanse skincare: het is heel erg hot. Zo ook het merk Elizavecca. De naam komt je misschien niet zo bekend voor, maar hun bubble clay mask doet waarschijnlijk wat belletjes rinkelen. Ze maken nog meer producten voor een mooie huid, waaronder het Witch Piggy Hell Pore Control serum met 97 procent hyaluronzuur. Ik heb hem zeer uitgebreid getest!

Elizavecca Witch Piggy Hell Pore hyaluronzuur- 12,80 dollar via iHerb
Ps. ik kocht het product bij TK Maxx, maar daar is de voorraad steeds wisselend


Je vraagt je misschien wel meerdere dingen af, namelijk 'waarom is deze verpakking zo vreemd', 'wat is in vredesnaam hyaluronzuur' en 'waarom is dit populair'. Ik ga dit allemaal voor je beantwoorden.

De verpakking is een beetje vreemd omdat 'ie uit Korea komt ten eerste. Ten tweede houden ze daar blijkbaar van rare dingen, zoals varkens verkleed als heks. Haha. Maar even zonder grappen: hyaluronzuur is heel populair. Het is te vinden in het bindweefsel van ons lichaam. Bijzonder: één gram hyaluronzuur kan tot zes LITER water vasthouden. I'm shook. Voor het geval er nog geen kwartje valt: een huid die een gezond vochtgehalte heeft, ziet er een stuk beter uit. Een huididentiek ingrediënt als hyaluronzuur kan de conditie van je huid dus heel erg verbeteren. En laat dit product nu 97 procent hyaluronzuur bevatten!

Wat er verder oa. in zit:
- Niacinamide- verbetert ook het vochtgehalte van de huid, waardoor droogtelijntjes minder opvallen
- Allantoin- stimuleert de celdeling en kan beschadigd weefsel herstellen
- Adenosine- van nature aanwezig in het lichaam, heeft anti-rimpel voordelen, herstelt en kalmeert
- Fragrance- parfum

Ik weet niet wat voor fragrance er in zit, maar bij mij ruikt het eenmaal aangebracht een beetje vissig. Laat je daardoor niet tegenhouden, want dit vervliegt heel snel! Verder zijn de ingrediënten natuurlijk super.
Het product komt er uit via een pipet. Dat is redelijk handig en zeker hygiënisch. Je gebruikt in ieder geval niet snel te veel. Het product zelf is erg dun en trekt snel in, de structuur voelt ietwat plakkerig.

Ik gebruik hyaluronzuur als een extra voor mijn nachtcrème, maar soms gebruik ik het ook op zichzelf. Als ik een trekkerige huid heb, bijvoorbeeld na het reinigen, werkt dit als een wondermiddel. Klinkt gek, maar hiermee zie ik er eigenlijk direct mooier uit, haha. Je huid krijgt een bepaalde glans en gezonde uitstraling waar je je vinger niet op kunt leggen.

Ik merk wel dat het resultaat niet voor eeuwig is. Als je stopt met gebruiken, wordt je huid weer dof. Dus het is wel een product waarvan je het gebruik vol moet houden. Aan de andere kant zijn de resultaten wel echt zichtbaar én het product is niet heel duur, dus ik schaf zeker weer een fles aan- al dan niet van Elizavecca.

Wat is jouw indruk van de Witch Piggy Hell Pore? Gebruik jij hyaluronzuur?

6 opmerkingen

 1. Ik word wel heel vrolijk van die ingrediëntenlijst zeg! Ook lekker veel Niacinamide zo te zien, klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er iig wel heel tof uit om te zien. Als ik deze review niet had gelezen zou ik het denk ik niet snel kopen. Zou het toch wat gek vinden ofzo :P Hoor de laatste tijd steeds meer over zulke producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben dol op hyaluronzuur! En niacinamide. Beide zorgen inderdaad voor een mooie huid. En die verpakking vind ik echt hilarisch grappig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een goede score bij TKmaxx dit, lijkt me heerlijk. Ik had onlangs wat ampullen van Babor (komt voorbij in mijn opgemaakt) die roken dus naar vis naarmate aangebracht getver, werd ik een echt viswijf hahaha maar ja, in de nacht was het wel te doen maar niet voor herhaling vatbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou al afhaken, alleen al omdat hij naar vis ruikt. Ik hou totaal niet van vis haha. Klinkt wel als een goed product!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mmm, ik zou het niet afkunnen om deze te smeren want ik kan echt niet tegen vis geur... Maar het klinkt wel als een prima product voor de rest!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!