Review: Kruidvat Skinscience wrinkle reducing serum


Één van de nieuwere telgen in de Kruidvat familie ligt nu in de winkel: het Skin Science wrinkle reducing serum. Ik kreeg een introductie hierover op het Kruidvat evenement een tijdje terug. Jullie voelen het aan: deze skincare-verslaafde oma hoopte meteen op een wonder. Ik ben direct begonnen met testen en wil je vandaag laten weten wat ik er van vind!

Kruidvat Skin Science wrinkle reducing serum- 4,99 euroHet nieuwe wondermiddel van Kruidvat belooft resultaat na vier weken. Ik zeg heel eerlijk: ik ben nog net geen vier weken aan het testen, maar 3.5. Don't judge me ;-) Ondanks dat hoop ik dat jullie mij zoals altijd op m'n woord vertrouwen.


Het wondermiddel in het serum is 'SYN-AKE'. Dit helpt de spieren in het gezicht te ontspannen als een soort botox, maar dan in een crème. Het blokkeert daarnaast de vorming van expressielijntjes, zoals lachrimpels. Dit is een soort van nagemaakt slangengif. Op de website 'truthinaging', een betrouwbare website, staat echter dat er te weinig betrouwbaar onderzoek is gedaan naar dit middel.


SYN-AKE is terug te vinden onder de noemer 'dipeptide diaminobutyroyl benzylamide diacetate' (probeer dit eens vijf keer achter elkaar probleemloos te zeggen, haha). Daarboven staan echter nog wel wat ingrediënten, waaronder siliconen, glycerine en water. De ingrediëntenlijst is sowieso flink.

In gebruik is het product erg fijn! Het is kleurloos en vrijwel geurloos. Als je het aanbrengt zou je een tinteling kunnen krijgen, maar dat ervaar ik zelf niet. Het trekt vooral snel in en voelt fris aan.


Toen ik de introductie kreeg, was ik meteen wel een beetje sceptisch. En na 3,5 week kan ik zeggen: ik ben het nog steeds. Ik zou willen dat ik je foto's kon laten zien waarop mijn voorhoofdrimpel als sneeuw voor de zon was verdwenen, maar helaas. Heel eerlijk? Ik denk dat dit serum, vooral omdat het natuurlijk voor een schappelijke prijs verkocht moet worden, te weinig van de werkzame stof bevat. Ik merk in ieder geval geen verschil in mijn huid. Voelt fijn als ik het aanbreng, maar een revolutionair resultaat? Nee. Maar wat niet is, kan nog komen! Ik blijf doorsmeren. En hopen ;-) Mocht ik van mening veranderen, dan weten jullie het als eerst.

Fijn in gebruik dus, maar het echte resultaat blijft nog uit. Jammer!

Ben jij bekend met de Skinscience lijn?

*Ik heb dit product gekregen van een bedrijf/PR-bureau, dit heeft geen invloed op mijn mening.

11 opmerkingen

 1. Jammer dat die nu nog tegenvalt! Hopelijk verandert je mening nog :) Zou mooi zijn voor die prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat je geen verschil ziet in je huid! Ik vond het juist zo een interessant product!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmm, jammer zeg. Mocht het niet (gaan) werken, het is gelukkig geen super duur product.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat jammer, ik heb nog wel een fronsrimpel waar ik vanaf wil haha :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het was ook een beetje te mooi om waar te zijn. De ingredienten zijn wel oke maar er zou denk ik inderdaad meer van de werkzame stof in moeten zitten. Jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Denk ik ook, heel jammer! Maar het moet ook zo goedkoop mogelijk blijven voor Kruidvat natuurlijk, dus ik snap het ook wel weer.

   Verwijderen
 6. Wat jammer dat het niet werkt. Ik ben zelf ook altijd best sceptisch en test het daarom zelden. Lees het liever bij een ander haha :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zag laatst de eerste rimpel op mijn voorhoofd verschijnen en meteen wilde ik op zoek gaan naar een crèmetje haha! Maar door de bomen zie ik het bos niet meer, er is zo veel keus en wat werkt nou wel en wat niet? Nou ja, van deze weet ik het nu in ieder geval! x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo, eindelijk heb ik even tijd om deze review te lezen. Ik had stiekem wel een beetje op een wonder gehoopt maar goed dat heb ik wel vaker haha. Ik had gedacht dat je misschien super enthousiast hier over was, dat het je huid als het ware wat strakker zou trekken maar dat kan misschien ook niet voor deze prijs? Al heb ik ook nog geen duurder goedje gevonden dat het wel goed ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je hoopt altijd dat er een wondermiddeltje bestaat, maar helaas. Volgens mij moeten we er ons maar gewoon bij neerleggen dat we ouder worden en dus rimpers krijgen haha.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!