Review: NYC Show Time clump-free mascara


NYC is zo'n merk dat eigenlijk wat extra aandacht verdient. Vandaag is het tijd voor een mascara, namelijk de Show Time clump-free. Dit is één van de goedkoopste mascara's die ik ooit heb geprobeerd! Meestal ben ik niet zo te spreken over budget mascara's, maar wie weet verandert mijn mening wel door deze mascara...

NYC Show Time clump-free mascara- 1.99 euro


De mascara zit in een gifgroene verpakking met een soort disco letters. Heel tof! Het borsteltje is licht gebogen en van plastic. Ik geef daar persoonlijk de voorkeur aan omdat de mascara daardoor minder snel uitdroogt en lekker zig-zaggend door de wimpers kan gaan.

Ik ging pas net, tijdens het schrijven van deze review, op zoek naar de prijs. Die wist ik namelijk niet voordat ik hem ging proberen. Toen zag ik dat 'ie dus maar TWEE EURO KOST! IS THIS THE REAL LIFE, IS THIS JUST FANTASY?! Dat is wel écht een koopje. Dat NYC budget is wist ik, maar zó budget.. wow. Als het een topper blijkt te zijn, ben ik helemaal blij.Ik kan er meer woorden aan vuil maken, maar dit is waarschijnlijk de kortste review die je ooit van me leest- haha. IK HOUD VAN DEZE MASCARA. Het resultaat is echt super! Ik zei het overigens al op mijn Instagram: ik krijg vaak opmerkingen over mijn wimpers. In real life heel positief, maar op de foto vinden jullie het té veel en te klonterig ogen. Ik baal daar echt van. Want op een foto kun je natuurlijk niet zien dat mijn ogen relatief groot zijn en mijn wimpers lang, dus dit staat mij écht beter dan een heel dun laagje.


Op deze foto (waar ik een dramatische foundation draag, review volgt nog) kun je het zien: het valt mee in real life. Echt.

Oké, dat gezegd hebbende: deze mascara is echt briljant. Hij lijkt heel erg op mijn geliefde La Roche-Posay multi-dimensions mascara. Ik hoef geen duizend lagen aan te brengen om blij te worden van het resultaat én ik krijg geen vlekken op mijn huid. Zo ontzettend TOP dat ik eindelijk een budget mascara heb gevonden! Hartjes! Het enige jammere vind ik dat NYC bij mij in de buurt niet zo makkelijk verkrijgbaar is.

Wat vinden jullie van het resultaat?

14 opmerkingen

 1. Oeeeh ik mag deze (of een soortgelijke variant) ook nog testen!!! Dit review beloofd wat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oo wat ziet 'ie er goed uit! En dat voor maar 2 euro! Ik wil hem zeker gaan proberen wanneer mijn geliefde mascara van Maybelline op is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat heb jij prachtige wimpers, zo lang!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, wat een topmascara! Wanneer ik weer eens bij de trekpleister kom neem ik 'm zeker mee, helaas zit dat ook niet echt in de buurt. Ik ben jaloers op je wimpers, zo mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, wat lief! Ik zou hem zeker proberen, deze is echt de moeite waard!

   Verwijderen
 5. Het resultaat ziet er inderdaad verrassend goed uit! En dat voor 2 euro! Balen dat het niet in de buurt verkocht wordt. Ook niet bij het Kruidvatfiliaal of de Trekpleister?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn Trekpleister is ienie-mienie en Kruidvat heeft andere merken :( Echt jammer!

   Verwijderen
 6. Na jouw enthousiasme op Instagram werd ik wel erg benieuwd naar deze mascara. Wat een top resultaat zeg! De verpakking vind ik zelf juist afschuwelijk, maar ik wil hem wel een keer gaan proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oké de eerst volgende keer dat ik bij het Kruidvat ben koop ik deze! Aangezien wij meestal dezelfde mascara's fijn vinden haha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nou ik vind het op de foto juist heel mooi ogen! Ik hou van zo'n effect. Je moet wel kunnen zien dat er mascara op zit, vind ik ;) Ik ga deze ook binnenkort scoren!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw! Voor twee euro is dit echt een superkoopje! Leuke verpakkingen ook he?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. denk je dat de mascara tegen mijn brillenglazen zou gaan vlekken?

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!