Mijn best gelezen artikelen (en slechtste)

Hi allemaal! Wat ik persoonlijk heel leerzaam vind is een inkijk in welke artikelen goed worden gelezen en welke niet. Op die manier kun je ook een beetje richting geven aan je eigen blog. Want wat interesseert mensen nu eigenlijk? Of een nog betere vraag: wat interesseert mensen NIET? Het is alweer een tijd geleden sinds ik dit de laatste keer deelde en vandaag gooi ik mijn keuken weer open!1. Catrice Slim'Matic wenkbrauwpotlood
HA, deze had ik stiekem wel verwacht! Ik plaatste dit artikel eind januari als één van de eerste bloggers. Hierdoor stond mijn blog lange tijd erg hoog in de zoekmachine. Ik vond dit potloodje echt een faal! Zo snel op... die koop ik niet nog eens.


2. Sans Soucis Aqua Benefits crème

Zooo, dit artikel werd binnen enkele uurtjes honderen keren bekeken! Met dank aan de Facebookpagina van Sans Soucis, want zij hebben dit artikel daar gedeeld. Kun je nagaan wat voor effect dit heeft. Goede tip ook voor jullie!


3. Nivea Hairmilk producten

Ook met deze producten was ik vrij vroeg met mijn review, waardoor ik een hogere ranking heb gekregen. Dit artikel werd echt heel vaak gelezen, een uitschieter! Achteraf had ik wel graag mooiere foto's gemaakt, deze zijn best lelijk bewerkt namelijk, haha.

Ik heb ook nog een paar artikelen uitgekozen die niet zo heel goed werden bekeken. Dat kan echt overal door komen, er valt soms geen rode draad te vinden. Daarnaast kan ik (GELUKKIG) van weinig artikelen zeggen dat ze écht weinig worden gelezen, maar je ziet soms een klein dipje.1. Urban Decay All Nighter spray
Eigenlijk begrijp ik deze wel. Ik reviewde de All Nighter, maar daar is natuurlijk al héél vaak over geschreven. Vandaar dat mijn artikel ook niet zo hoog in de zoekmachine staat en minder goed wordt gevonden. Ik sta nog wel achter deze review.

2. Estee Lauder Sumptuous mascara review
Nog eentje die misschien wel begrijpelijk is. Ik was zelf erg blij met deze mascara, maar het is geen écht nieuw product waar heel veel mensen nieuwsgierig naar zijn. De views vielen hierbij best wel tegen, hoewel ik nog best tevreden ben over dit artikel.

3. Nicka K True Matte lip color review
Suuuuuper jammer vind ik dat deze zó slecht is gelezen. Dit is namelijk een heel leuk merk, maar veel mensen kennen het niet. Dus ik kan het je ook niet kwalijk nemen- ik kijk zelf ook niet altijd naar reviews van merken die me niet bekend voor komen.

Als ik iets kan concluderen, is het dat nieuwe producten vaak interessanter zijn. Ook werkt het als je snel bent met je review. Als twintig bekende bloggers je voor zijn, heb je bijna geen kans meer op een hoge ranking in Google. Terwijl dat precies is wat je wil natuurlijk.

Als jij één artikel moet noemen, wat is dan jouw ster-artikel? Ik ben benieuwd!

7 opmerkingen

 1. Wat leuk om te zien welke goed en niet goed gelezen zijn. Jammer van dat ene leuke merk, maar zoals jij ook al zegt kijk je toch minder snel naar een review over en merk dat je niet kent.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eigenlijk inderdaad best handig om eens in de zoveel tijd je best en minder goed gelezen artikelen op een rijtje te zetten! Toen ik nog veel over beauty schreef en ik reviewde een nieuw product, nou dan schoot die er ook tussenuit. Tegenwoordig zijn het bij mij vooral de persoonlijke artikelen die mega goed gelezen worden. Dat had ik nooit verwacht :')

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om zo'n overzichtje te zien. Ik snap het wel van de wat slechtere artikelen, maar op zich vind ik dat nog steeds leuk om te lezen. Dipjes horen er ook een beetje bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof dat je zowel je best gelezen als minder goed gelezen artikelen op een rijtje in dit artikel zet. Je kunt er inderdaad veel gegevens uithalen. Altijd handig! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat we even mee mochten kijken bij jouw succesnummers :) Bij mij scoren de artikelen over budgetmake-up vaak goed. (Ik heb trouwens ook dat potloodje van CATRICE gekocht, dikke faal inderdaad!)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!