MUA Luxe Liquid Highlight Cushion Glow Beam


Highlighter in kussenvorm? Het kan écht allemaal tegenwoordig. MUA Luxe heeft de Luxe Liquid Highlight Cushion uitgebracht: een vloeibare highlighter, verstopt in een kussentje. Ik laat je vandaag de kleur Glow Beam zien. Ben ik er blij mee? Lees zeker even verder voor mijn mening!

MUA Luxe Glow Beam- 7,49 via oa. Kruidvat (online)De verpakking is erg mooi! Je klapt het plastic open en er zit een mooi kussentje in waarmee je het product aan kunt brengen. Dat gaat prima. Je kunt ook gewoon je vingers gebruiken.

De kussenverpakking is leuk en origineel, maar ik verwacht wel dat de highlighter heel snel op gaat. Na twee weken gebruiken merk ik al dat het kussentje wat droger wordt. 


De kleur Glow Beam is de enige kleur die beschikbaar is (voor zover ik het kan zien). In de verpakking leek het best wel donker waardoor ik even dacht dat het product helemaal niks voor mij zou zijn. Maar, soms moet je je gewoon laten verrassen, want het is hartstikke mooi! Alsnog jammer dat er niet meer kleuren beschikbaar zijn. Een koele kleur zou top zijn.


Op de swatch kun je het al zien: MOOI! Het is een champagne-gouden kleur die niet héél dekkend lijkt. Maar als je hem dekkend aanbrengt, wat prima kan met bijvoorbeeld de Beautyblender, krijg je een super opvallende highlighter. Of je brengt er poeder over aan. Dan mogen de zonnebrillen echt tevoorschijn komen!


Ik krijg het gewoon helemaal niet mooi op de foto, maar hierboven een zwakke poging. Mijn make-up zit hier al heel wat uurtjes op. Haha, ik ben echt een onhandige drol met highlighterfoto's. Maar je mag me op mijn woord geloven, want het effect is heel mooi. Doordat je het aanbrengt met een sponsje, versmelt het echt met je huid. Het is niet de meest opvallende kleur die je je kunt bedenken, maar je ziet hem absoluut! De kleur is goed op te bouwen. Ik had het niet verwacht, maar ik ben fan. De enige nadelen vind ik dus dat het sponsje snel droog lijkt te worden én dat er geen kleurkeuze is, maar verder vind ik het een topper.

Wat is jouw eerste indruk van de Cushion Highlighter van MUA Luxe?

*Ik heb dit artikel ter review ontvangen van een PR-bureau. Ik hecht heel veel waarde aan een eerlijke review, dus dit heeft geen invloed op mijn mening.

19 opmerkingen

 1. Ik ken dit merk eerlijk gezegd niet. Wel vind ik het een leuk idee met dat sponsje, omdat ik soms knoei. Je ziet de gloed een klein beetje, maar ik ben benieuwd hoe het in het echt eruit ziet <3 - https://esseremoda.nl/dkny-tempted-eau-blush-acqua-colonia-white-peach-coriander/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het er juist mooi uitzien op de foto hoor! Mooie glans, ik ben wel overtuigd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een glans! Ziet er goed uit, het is ook goed te zien op te foto hoor :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Normaal ben ik niet zo'n fan van cushion producten maar wat een mooi effect geeft deze! Ik heb een zwakte voor highlighter dus ik denk dat ik hem toch maar even moet gaan proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, ik dus ook niet! Maar dit is wel echt een goed product! :-)

   Verwijderen
 5. MUA vind ik zelf een fijn merk. Ziet er heel mooi uit! Heb je je blog aangepast? Ziet er in ieder geval ook leuk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hee, je let goed op, haha! Ik heb inderdaad mijn lay out aangepast! Weet alleen nog niet zeker of ik het zo laat, maar top dat je het leuk vindt :D

   Verwijderen
 6. Ik heb een van de andere producten uit deze collectie, het zijn hele fijne producten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oooh ik was ook heel benieuwd naar de andere producten! Leuk!

   Verwijderen
 7. Ik vind het product er erg mooi uitzien! Ook op de foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat ziet die er mooi uit!
  Ik ben heel benieuwd.
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo een leuk idee, highlighter cushion! Het ziet er mooi uit, maar ik hou toch meer van de poeder highlight

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik dacht eerst dat het een foundation was! Vloeibare highlighters vind ik altijd een stuk mooier dan poeders.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oehlala wat een mooie glow zeg! Ik vind dat je een hele goede en duidelijke foto hebt genomen hoor, want de highlighter ziet er echt prachtig uit op die foto! Nooit verwacht dat dit product zo een mooi effect zou geven.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!