Review: eos Limited Edition Kerst producten


Kerstcollecties all the way op Irispraat deze weken! Je hebt vorige week al een boel producten gezien speciaal voor Kerst en vandaag laat ik je weer een leuke collectie zien, namelijk die van eos. Ik kan alvast verklappen: ik ruik liever eos producten dan een verse kerstboom. Dat zegt een hoop! Lees je mee?

eos Holiday Collection losse lipbalms adviesprijs 5,99 euro
eos Holiday Collection set adviesprijs 12,99 euro

PS. Tijdens het bewerken van de foto's (gemaakt met mijn nieuwe camera) zag ik ineens dat er wat randen om de foto's heen staan.. moet ik nog even oplossen, sorry daarvoor!Voordat ik begin wil ik je nog iets laten zien dat ik niet heb, maar het is te leuk om niet te melden. Er is namelijk een geschenkverpakking met drie eos lipbalms in drie super lekkere 'smaken'. Deze kost 15 euro, daarmee bespaar je dus 3 euro én het zit meteen ingepakt. Score.We beginnen met de limited edition lip balms! Ik vind ze zoooo leuk om te zien. Het zijn een soort van eieren in een dop. Persoonlijk had ik nog nooit iets van eos geprobeerd, dus extra leuk om er voor de feestdagen kennis mee te kunnen maken.

Wat eos zegt:

"De twee nieuwe limited eos Visibly Soft Lip Balms in de varianten Peppermint Cream en Peppermint Mocha bevatten rijke Shea boter voor maximale verzorging. De boterige formule biedt langdurige hydratatie, ideaal tijdens de koude winterdagen. De lipbalm past gemakkelijk onder de kerstboom of in een advent kalender door de feestelijke uitstraling."Kijk nou hoe leuk! Links zie je de peppermint, in het midden de honey apple lipbalm (uit de giftset) en rechts de peppermint mocha. Ik was zo benieuwd naar die laatste dat ik die ben gaan testen- de peppermint bewaar ik voor een winactie. In korte tijd ben er fan van geworden. Het doet simpelweg wat het belooft: het maakt je lippen zacht en vrij van velletjes. De pepermunt tintelt een beetje maar voelt heel fris. Het enige gevaar vind ik dat de peppermint mocha best lekker 'smaakt' dus dat je hem als het ware van je mond af wil eten. Haha. Don't be like me!

Ik lees overigens wel eens dat deze lipbalms niet zo hygiënisch in gebruik zouden zijn en dat je er iets van kunt krijgen, maar dat ligt aan de manier waarop je ze aanbrengt. Als je mond open doet heb je meer kans op bacteriën en dat wil je niet. Lipjes getuit dus.


Als laatste kreeg ik een mooie giftset opgestuurd met drie producten er in, namelijk de lipbalm die je net hebt gezien, de Berry Blossom hand lotion en body lotion. DE PRODUCTEN RUIKEN ZO LEKKER. Een kleine waarschuwing voor als je niet van geparfumeerde producten houdt, want deze bodylotion blijft langer aan je hangen dan je vervelende ex.

Ik ben niet heel goed in het omschrijven van deze geur, maar ik denk niet meteen aan fruit. Het is een heel vrouwelijke geur die je zeker even moet ruiken in de winkel (in de Douglas staan vaak testers).


Hierbij nog de ingrediënten van de producten uit de set. Je kunt zien dat parfum bij de bodylotion vrij hoog staat en geloof me, je ruikt het. Zelfs als ik mijn handen heb gewassen blijft de geur nog hangen. Persoonlijk vind ik dat fijn en lekker. Zowel de handlotion als de bodylotion trekt snel in. De lipproducten bevatten overigens geen minerale olie maar juist veel voedende ingrediënten. I like.

Dit zijn super leuke cadeautjes voor onder de boom! Daarnaast vind ik het goed dat eos voor iedereen leuk is: ik zou dit namelijk zo aan mijn moeder geven, maar het is ook een goed cadeau idee voor jonge meisjes.

Gebruik jij eos al? Wat vind je van deze collectie?

6 opmerkingen

 1. Deze kerstproducten zien er echt goed uit! Ik hou ook echt van de eos lipbalsems.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou van eos lipbalsems! Ze zien er super leuk uit hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze zijn zo leuk! Ik ben echt dol op EOS, er slingeren heel wat eitjes rond in dit huis, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er leuk uit, prachtige foto's! Ik ben al jaren dol op de lippenbalsems van eos.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh, chique verpakkingen hoor! Eos is super fijn, al moet ik wel zeggen dat ik een beetje terugdeins door de gingervariant.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Verdomme ik lees telkens Etos ipv Eos. Ik heb op dit moment nog maar 1 lipbalm van eos, maar love dit merk <3

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!