Favoriete producten van 2017: voor elke maand een topper + reviews!

Hi allemaal! Hopelijk zijn jullie een beetje bijgekomen van Kerst. Ik heb zelf twee gezellige en redelijk rustige dagen gehad waar ik even niet aan werk en social media hoefde te denken. Heerlijk. Vandaag ben ik terug en ik wil met je terugblikken op 2017! Dit jaar heb ik kennis gemaakt met HEEL veel nieuwe beautyproducten en ik wil je vandaag de twaalf (per maand één) allerbeste en fijnste producten laten zien mét bijpassende reviews. Lees mee!


*Voor jullie duidelijkheid heb ik gekregen producten/diensten met een ster aangegeven.

Januari
Sans Soucis Aqua Benefits anti-age*


Wie had in januari 2017 ooit gedacht dat ik in januari 2018 zou beginnen bij een bedrijf dat wel héél veel te maken heeft met Sans Soucis? Ik niet ;-) Maar hun producten vind ik heel fijn, dus voor mij is het niet moeilijk om van Sans Soucis te houden. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken over mijn favoriet van deze maand, dat moet sowieso dit fijne gezichtsverzorgingsproduct uit de Aqua Moisture lijn zijn.

Februari
Action sheet maskers


In februari deed ik een goede ontdekking bij de Action! Hier vond ik namelijk super fijne sheetmaskers voor maar 55 cent. Ze zijn gelukkig nog steeds te koop en als ik bij de Action kom, neem ik ze nog steeds mee. Echt een koopje en een goede ontdekking voor een mooie prijs!

Maart
NYC Show Time mascara*


De favoriet van maart is ook zeker een ontdekking waar ik veel andere mensen ook verslaafd aan heb gemaakt, haha. Ik kreeg de NYC Show Time mascara opgestuurd en verwachtte er niet zo veel van. Ik was helemaal verkeerd, hoe geweldig is deze mascara! Het mooiste van alles; hij kost serieus maar twee euro én is vaak in de aanbieding voor nog minder. Nog altijd word ik blij als ik zie dat mensen deze aanrader dankzij mij hebben gekocht.

April
La Roche-Posay Anthelios spray voor over je make-up*


Dit jaar mocht ik veel producten van La Roche-Posay ontvangen en daar ben ik het bedrijf uiteraard SUPER dankbaar voor. Mijn favoriet was de Anthelios spray voor over je make-up. Deze heb ik de hele zomer gebruikt en er ging een wereld voor me open! Deze koop ik zeer zeker opnieuw als er weer zonnige dagen aan gaan komen in 2018.

Mei
Newton Labs (Primark) anti-puistjes gel


In mei schreef ik over een anti-puistjes gel van Primark. Deze vond en vind ik nog steeds top. Als je een puistje op voelt komen óf hij is aan het herstellen, dan is deze gel een musthave. Het is een redelijk agressief product waardoor 'ie niet geschikt is voor je hele gezicht, maar het werkt. Ik durf niet te zeggen of Primark hem nog verkoopt, maar ik hoop het wel. Je doet gelukkig wel erg lang met een tube.

Juni
Miss Sporty Happy Eyes mascara*


Op de valreep van juni verscheen mijn review over de Happy Eyes mascara van Miss Sporty online. Ooooh, dit is zo'n ontzettende topper! Ik kan gewoon niet kiezen welke ik beter vind, deze of die van NYC. Ze zijn allebei zo goed en goedkoop, ik kan ze iedereen aanbevelen (doe ik ook, hehe).

Juli
Vichy Idealia nacht peeling*


Een product waar ik in het begin niet mega fan van was, maar later niet zonder kon: de Vichy Idealia peeling. Eerst vond ik het maar niks, te agressief. Daarna merkte ik toch hoe snel je huid eigenlijk 'vies' wordt van talg en droge huid. Met deze peeling krijg je zo'n mooie, frisse en vooral schone huid dat ik niet blij word als ik door mijn fles heen ben.  Het nadeel is dat een fles rond de 25 euro kost. Ik ben MEGA zuinig met dit product haha, hij is nog steeds niet op na een paar maanden, kun je nagaan!

Augustus 
Wet 'n Wild Precious Petals highlighter


Voor deze maand twijfelde ik ontzettend tussen twee producten, ik vind de Wet Brush namelijk ook een fijne ontdekking. Hierbij dus even een eervolle vermelding voor de Wet Brush, haha! Uiteindelijk koos ik als ultieme favoriet toch voor de Wet 'n Wild Precious Petals highlighter. In mijn review was ik niet eens zó lovend, maar ik ben bijna door de pan heen. Kun je het geloven binnen zo'n korte tijd? She's been loooooved and uuused baby.

September
Babor AgeID lijn*


Kan ook nog eens gebeuren: deze maand was ik niet per se erg onder de indruk van de producten waar ik over schreef. Een uitschieter is dan toch wel de Babor AgeID collectie. Deze producten zijn zo mooi en ook nog eens schitterend om te zien. Helaas was de mascara wel snel uitgedroogd, misschien goed om hier nog eens te melden.

Oktober
Mijn l'Oréal Powermix behandeling bij Geerjan's Haarmode*


Voor deze maand geen review van een product maar van een behandeling! Ik kreeg vanuit l'Oréal het verzoek om iets te schrijven over de powermix behandeling. Ik werd zo leuk ontvangen bij Geerjan's Haarmode dat ik dit zeker als favoriet moet bestempelen! Je kunt zelf ook nog een powermix behandeling boeken, doe dat zeker als je lekker wil chillen :-)

November
Kruidvat rosé kwasten*


Oeh, we naderen het einde en het wordt lastig hier! Deze producten staan natuurlijk nog het meest vers op mijn netvlies gebrand omdat ik ze pas kort geleden heb geprobeerd. Hier wil ik ook even een eervolle vermelding maken naar de Etos Kerst producten omdat die erg mooi waren, maar ik kies toch voor de Kruidvat rosé kwasten. De gezichtskwast gebruik ik sinds ik hem heb bijna dagelijks. Dat wil zeker iets zeggen, want ik ben dol op mijn Sigma kwast.

December
Glamour Your Hair extensions*


Dit was een hele rare maand waarin ik me niet aan mijn blogschema heb gehouden (stout) mede door de feestdagen. De maand is nog niet voorbij maar toch moet ik kiezen. Begin december plaatste ik een review over de Glamour Your Hair extensions. Ik voelde me zo anders met deze extensions, echt heel tof om dit te mogen ontvangen.

Ik wil ook even van de gelegenheid gebruik maken om alle bedrijven die mij dit jaar iets hebben opgestuurd te bedanken, super tof! Daarnaast wil ik jou als lezer natuurlijk ook ontzettend bedanken, ik heb mijn leuke samenwerkingen uiteraard ook aan jou te danken! Een hele fijne jaarwisseling alvast, keep it safe! x

7 opmerkingen

 1. Super leuk om dit te lezen! Ik ben dit jaar ook enorm fan geworden van de Action sheet masks.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij bent best wel een beetje een influencer haha, weet je namelijk HOEVEEL ik van die groene mascara's verslind dankzij jou ;) Ik heb er toevallig net weer 2 voor de Kerst cadeau gekregen. Sans Soucis kan ik me ook nog herinneren van jouw blogposts, dat klonk ook heul erg goed ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo leuk om te zien! Ik besef me nu pas hoeveel producten ik door jouw reviews heb ontdekt haha. Dankjewel daarvoor :) Die Action maskers zijn echt super fijn! Liefs, Sija

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om te lezen! Die highlighter van Wet 'n Wild wil ook nog erg graag hebben. De crème van Sans Soucis vond ik trouwens ook erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige producten allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Yo, spuit 11 hier. Ten eerste: de allerbeste wensen voor 2018 en ten tweede: wat een prachtige lipsticks van Babor. Ik zit hier serieus te kwijlen.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!