Winactie: DRIE Douglas oogschaduwpalettes! [+ Rituals winactie]


Hi allemaal! Vandaag wil ik via mijn blog ook even bekend maken dat ik een nieuwe winactie heb én dat er eentje op de planning staat! Ik krijg zelf het hele jaar door mooie producten en ik wil mijn volgers en lezers graag iets teruggeven. Vandaag maak je kans op de mini notebook set van Douglas, het ideale cadeautje voor jezelf (;-)) of een vriendin/familielid voor onder de boom. Weten hoe je kans maakt? Check dit artikel!


Je wint drie oogschaduwpalettes in de vorm van kleine boekjes. Deze kunnen in een houder van Douglas worden geplaatst. Ziet er super feestelijk uit! Omdat je keuze hebt uit 18 verschillende kleuren, zit er denk ik sowieso iets voor je bij.Deze winactie loopt al eventjes via Instagram. Als je me daar nog niet volgt: doen! Hier ben ik het meest actief en plaats ik de winacties als eerst. De voorwaarden nu:

- Volg mij, irispraatNL, op Instagram
- Tag iemand via Instagram in de comments. Wie van jouw vriendinnen vindt dit ook tof?
- Ik vind het leuk als je me volgt via Bloglovin (punten extra!) maar het is niet verplicht.

Heb je nou geen Instagram, laat hier dan een reactie achter en volg me via Bloglovin. Dan neem ik je naam gewoon mee in de fruitmachine.

Iedereen binnen Nederland en België mag meedoen. De winactie loopt tot maandagmiddag (ik heb hem ietsje verlengd zodat de lezers van mijn blog nog genoeg tijd hebben om mee te doen én het sluit perfect aan op de volgende winactie). De winnaar krijgt een privéberichtje op Instagram of een mailtje als je geen Instagram hebt en je e-mailadres hebt achtergelaten.

Maandag verschijnt er nog een hele leuke winactie online op mijn Instagram account, namelijk een cadeauset van Rituals. Ik dacht bij mezelf 'waar maak je echt IEDEREEN blij mee' en toen kwam ik al snel bij Rituals. Nieuwsgierig geworden? Kijk maandag dan zeker even op mijn pagina!

Veel succes en een fijn weekend! LIEFDE

4 opmerkingen

 1. Erg mooi, ik doe graag mee en volg je via Bloglovin & Instagram.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooi, vooral de rose gold past bij mij! Loot graag mee. Volg je via Bloglovin en gedeeld met G+.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel gaaf! Doe mee <3 Ik ben dol op dit soort palettes !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh die Rose Gold palette ziet er supermooi uit! Blauwe en koeltinten staan me niet zo, maar ik heb wel een vriendinnetje waarmee ik haar heel blij kan maken. Ik doe graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!