Review: Glamour Your Hair synthetische extensions (clip in & wire haar)


Toen ik nog maar een klein Irisje was en Irispraat.nl nog niet bestond, wilde ik af en toe al eens extensions in mijn haar vastklippen. Die waren niet van super kwaliteit, maar tegenwoordig bestaan er wel degelijk mooie én betaalbare synthetische extensions. Ik kreeg van Glamour Your Hair uiteindelijk twee verschillende soorten haar opgestuurd (onwijs bedankt). Met deze sets heb ik van mezelf een langharige blondine kunnen maken! Benieuwd naar het resultaat? Lees verder!

Glamour Your Hair 7 banen (honey blonde)- 49,95 euro
Glamour Your Hair wire hair (honey blonde) - 49,95 euro
Vooraf wil ik toch even een complimentje geven aan Glamour Your Hair als bedrijf. Ze hebben voor mij de perfecte kleur uitgezocht en mij extra clips opgestuurd. Super goede service! Je haar komt binnen in een plastic opbergzakje met gebruiksaanwijzing. Als je voor het wire hair gaat, krijg je er een puntkam bij.

Ik begin met het wire haar. Dit is een strook met haar aan een doorzichtige draad. De draad kun je eventueel nog verstellen voor het geval 'ie niet helemaal goed om je hoofd past. Het bevestigen van dit haar is mega simpel. Je legt de draad op ongeveer twee-vijf centimeter afstand van je voorhoofd in het haar, je 'flipt' je eigen haar eroverheen met de puntkam en je bent klaar. Meer uitleg over het bevestigen van Glamour Your Hair wire hair lees je via de link. Ook lees je hier meer over het krullen van het haar.

Ik moet heel eerlijk zeggen: het wire haar alleen was voor mij niet bruikbaar. Waarom? Mijn haar is er te kort voor en te vol voor. Je kon de scheiding met mijn eigen haar te goed zien- ik heb gewoon nog meer extensions nodig (zeker aan de zijkanten) voor een fatsoenlijke verlenging. Ik had hem korter kunnen knippen zodat 'ie goed was, maar dat vond ik eigenlijk zonde. Je kunt hem natuurlijk wel gewoon gebruiken voor extra volume aan de achterkant als je hem op je eigen lengte knipt. Ik heb het haar getest bij een vriendin met dezelfde haarkleur én wat langer haar dan ik zelf heb.

Links haar eigen haar, rechts met het wire hair. ZO MOOI! 
Zoals je kunt zien kun je er ook een lekker volle vlecht mee maken.

Ik kan de wire hair extensions aanraden als je van jezelf niet al te veel/dik haar hebt en je wil richten op extra volume aan de achterkant. Je wil namelijk zo veel mogelijk voorkomen dat je ziet dat er iets in je haar zit. Je kunt het wire hair ook combineren met clips als je zelf wat meer haar hebt (zoals ik bij mezelf heb gedaan). Ik vind persoonlijk dat je de draad niet voelt zitten, maar clips stellen mij wat meer gerust omdat ze steviger vast zitten.


Over naar de clips! Mijn favoriet. Je koopt de clips als een set van in totaal zeven banen. Je hebt verschillende formaten wat heel fijn is, namelijk drie clips aan één strook, twee clips en één clip. Zo kun je zelf bepalen waar je wat extra haar kunt gebruiken. Ik vind het bij mezelf mooi om vooral aan de zijkanten extra volume te maken. Ik heb daarom het wire hair én de clips gebruikt in mijn haar.


Hierbij de voor en na! Wat een verschil he, ik lijk wel een ander persoon. Er is wat haar voor nodig maar dan heb je ook wat ;-) Ik vind het resultaat van beide extensions mega mooi. Je kunt in principe niet eens zien dat mijn haar niet echt is, je moet het toevallig weten. Dat is natuurlijk precies wat je wil en verwacht van extensions.

De kwaliteit van het haar is mooi. Doordat er verschillende kleuren blond in een strook zitten, oogt het niet onnatuurlijk. Je moet wel met zorg omgaan met het haar. Wild borstelen of kammen kan niet, je moet er voorzichtig mee zijn. Als je wel hard gaat kammen, kunnen er haren los raken.

Zowel het wire haar als de clips kosten 49,95 euro. Dat is een prima prijs voor als je de extensions zo af en toe wil dragen. Alleen al voor de goede service kan ik Glamour Your Hair van harte aanbevelen.

Zijn extensions iets voor jou?

10 opmerkingen

 1. Wow je lijkt inderdaad echt een ander persoon! Ik vind het je goed staan, hoewel ik het korte mooier vind. Het lijkt wel net echt joh, tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Het ziet er inderdaad echt en natuurlijk uit! Super mooi :) Ik heb zelf al best lang haar dus voor mij geen extensions. Kort en lang haar staat je beide goed!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat mooi! Staat je heel goed. Dit haar vraagt er echt om om een mooie visgraat vlecht te maken haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb mijn haar net afgeknipt was helemaal klaar met mijn droge haar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat mooi! Het valt ook niet op, als ik het niet geweten had zou ik denken dat het jouw eigen haar is, netjes! Toevallig ben ik momenteel op zoek naar een valse knot voor mijn mijn haar, lijkt mij zo leuk voor de kerstdagen! En ik laat mijn haar weer lang groeien, vind het toch wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat mooi Iris! Ik kon mijn kleur niet vinden waardoor het er super onnatuurlijk uitzag maar dit zou mijn haarkleur ook wel eens kunnen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De kwaliteit ziet er super uit. Toch zijn extensions zijn niets voor mij, ik heb m'n haar bijna altijd vast.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw! Super mooi! Jammer dat het bij jou niet meteen goed zat, maar bij je vriendin ziet het er prachtig uit. Haha, ik heb een soort kronkel in mijn hoofd als het om mijn haar gaat. Heb een tijd geleden veel haaruitval gehad, waardoor ik in mijn hoofd heb dat ik heel dun haar heb en extensions nodig heb, maar het valt allemaal wel mee. Toch lijkt het me wel leuk om een keer uit te proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow erg mooi zeg, het ziet er natuurlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb vorig jaar zo een haarinzet gekocht met zo een visdraadje, ik vind deze ook echt super mooi en natuurlijk staan. Maar ik ben toch altijd een beetje bang dat het uitvalt enzo haha, dus ik draag hem helaas toch niet zo vaak.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!