Review: Calvin Klein blush in Heather Silk


Van Fashion-closet.nl kreeg ik naast een gave lipstick van Deborah Milano ook nog deze blush van Calvin Klein. De kleur, Heather Silk, koos ik zelf uit. Het kan mij allemaal niet roze genoeg zijn, dus deze blush vond ik bij voorbaat al fantastisch. Fashion-Closet verkoopt de blush in drie kleuren. Of 'ie écht zo mooi is? Je ziet het vandaag.

Heather Silk blush by Calvin Klein- 15,95 via Fashion-Closet


De blush is vrij groot en heeft veel inhoud. De verpakking is simpel. Laat ik maar meteen met het grootste nadeel beginnen: ik vind de verpakking niet goed. Het doosje gaat te makkelijk open waardoor ik hem niet mee kan nemen in mijn tas. In mijn toilettas is 'ie ook al een keer open gegaan waardoor de blush niet helemaal heel meer is. Jammer! Het is dus echt een blush die je thuis op je kaptafel moet laten liggen (of je moet hem dichtplakken met plakband).ZO ROZE! Ik houd er van. Roze geeft mijn gezicht net wat meer dan brons of perzik. Het staat lief, schattig en mooi bij een lichte huid.


De blush is, zoals al op de verpakking stond, velvet (niet volledig mat). Je ziet dat er een licht glansje op zit. Ik vind hem super mooi. De kleur knalt, maar is ook subtiel aan te brengen. Ik heb het deze blush vrij lastig gemaakt. Ik ben gaan sporten in de veronderstelling dat de blush niet goed op m'n gezicht zou blijven, maar ik werd aangenaam verrast. Mijn make-up zag er niet meer uit, maar de blush zat nog mooi. Dat na een uur flinke cardio training, wow! Ik houd er van.


Ik ben helemaal verliefd op deze blush. Ik baal er wel van dat de verpakking niet zo sterk is. Voor een luxe merk als Calvin Klein had ik dat wel gedacht (en gehoopt). Ik vind 16 euro een goede prijs voor deze blush. Hij blijft écht veel langer zitten dan andere blushes en de kleur is prachtig. Aanrader!

Benieuwd geworden naar Fashion-Closet? Check de social media kanalen!

Twitter: www.twitter.com/fashion_closet1
Instagram: www.instagram.com/fashioncloset1

5 opmerkingen

 1. Wauw, prachtig kleurtje! Dit is helemaal mijn smaak qua blush :).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kleurtje . Ik heb ook nog twee blushes liggen van CK maar weet niet meer zeker of dat dit kleurtje was.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauww prachtig kleurtje de pigementatie ziet er erg goed uit!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie blush, prachtig kleurtje! X

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!