Review: Catrice Liquid Liner 010 Don't Leave Me


Als Nikkie Tutorials zegt dat je iets moet kopen, dan koop je het. Dat had ik ook met deze eyeliner. De Don't Leave Me eyeliner van Catrice zou een pareltje zijn en geweldig goed blijven zitten. Nou, dat klonk niet verkeerd! Wat ik er van vind lees je vandaag.

Catrice Liquid Liner Waterproof Dont Leave Me 010- 3,89 euro via Kruidvat

De Catrice liner heeft een hele fijne vilten stift. Er komt precies genoeg product op het kwastje om een fijne lijn plus wing mee te maken. De kleur is heel mooi zwart. Sommige eyeliners lijken een beetje grijs, maar van deze is het pigment bijzonder goed. Wat ik prettig vind ik dat de eyeliner niet barst (zoals eyeliners van Action) of korrelt (L'oréal Vinyl). Het is gewoon een strakke lijn en dat blijft zo.Hierboven twee verschillende vormen van aanbrengen (de eerste is vrij dun en strak, de tweede wat dikker). Je kunt veel kanten op met de eyeliner en dat is goed. Er is één ding dat me minder bevalt aan de eyeliner en dat is het waterproof gedeelte. Ik vind dat hij goed blijft zitten op mijn relatief vettige oogleden, maar waterproof is 'ie echt niet. Door de regen lopen vindt de eyeliner niet zo leuk, dus een flinke huilbui of hooikoortsaanval al helemaal niet. Heel erg vind ik dat niet, want dat zijn extreme omstandigheden. Op warme dagen houdt 'ie het echter een stuk beter vol dan elke andere eyeliner die ik ooit heb gebruikt.

Ik ben heel tevreden met de eyeliner. Mijn oogleden voelen redelijk snel vettig aan (na een uur of 4/5) en deze eyeliner kan dat goed aan. Ik denk niet dat er betere eyeliners bestaan in deze prijscategorie, dus mocht je nog een goede zoeken... geef deze zeker een kans!

3 opmerkingen

Thanks voor je reactie!