Kiko Luxurious Lashes extra volume brush mascara review


Yasssssssssss, tijd voor een nieuwe mascara! Ik ben dol op mascara en vandaag laat ik je er eentje zien die ik fijn vind. Ik heb het over de Luxurious Lashes extra volume brush mascara. De reviews op Makeupalley zijn niet heel positief, maar dit wist ik van tevoren. Het is de kunst om altijd nieuwsgierig te blijven, denk ik ;-)

Kiko Luxurious volume brush mascara - momenteel aanbieding voor 3,90 euro, normaal 7,20


Borstel en formule

De borstel is grooooooot, echt héél groot. Zoals je op Makeupalley kon lezen vinden sommige mensen het onprettig omdat ze hiermee in hun oog kunnen steken. Ik heb er geen last van, maar ik heb dan ook grote ogen. Bij korte wimpers en kleine ogen zou ik deze mascara skippen (vlekken, stuntelen, heel onhandig). De formule van Kiko is vrij droog. De mascara vereist veel lagen en is droog. Enkele mini-brokjes vallen van je wimpers als de mascara net is afgedroogd.
Effect (omg, ik haat mijn wenkbrauwen hier)

Op de bovenste foto rechts kun je goed zien dat ik aan de bovenkant veel lagen heb aangebracht. Spinnepoot? Best wel, maar op de onderste foto kun je zien dat het full face wel meevalt. Op de onderste wimpers heb ik niet veel aangebracht. Volume en krul: veel. Lengte: valt tegen, maar ik heb van mezelf al veel lengte. Deze mascara vraagt om geduld en meerdere lagen. Ik kan zelf niet heel goed separeren omdat ik nu eenmaal veel wimpers heb. Iets minder wimpers hebben is bij deze mascara in je voordeel.


Houdbaarheid: blijft het lang zitten?

De mascara's van Kiko hebben één HEEL groot voordeel: ze geven NIET af. De hele dag niet. Dat vind ik zo ontzettend fijn dat ik mijn L'oréal mascara's aan de kant heb gelegd. Het blijft de hele dag zitten zoals het hoort te zitten en er gebeurt niets. Dat terwijl ik soms na een uur al vlekken op mijn huid krijg. Whaa. Zo fijn.

Conclusie

Is dit de beste mascara die ik ook heb gebruikt? Nee. Is dit een fijne mascara voor mensen die last hebben van vette oogleden/mascara die afgeeft op de huid? Absoluut. Ik raad de mascara's van Kiko aan. De Luxurious Lashes extra volume brush is iets voor jou als je last hebt van mascara die afgeeft, van jezelf redelijk grote ogen en lange wimpers hebt en verwacht dat de mascara er in de avond hetzelfde uit ziet als in de ochtend. Voor mij een blijver.

De Kiko mascara's kosten tijdelijk allemaal 3,90 euro per stuk, check de website!

2 opmerkingen

  1. Ik vind het full face effect best mooi. En meid, wat heb jij van nature mooie wimpers zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Full face valt het spinnenpoot effect inderdaad wel mee. Ik ben wel jaloers op jouw wimpers hoor! Ik denk alleen niet dat dit een mascara is voor mij, inderdaad dat gedoe met stuntelen haha!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!