Review: MAC Fashion Revival (LE) lipstick


Oh oh, een paar dagen geen post! Ik ben dit weekend een weekendje weg geweest naar Julianadorp en Texel en het was zó heerlijk! Ik ben echt bijgekomen en heb lekker kunnen genieten. Vandaag voor jullie een review van MAC Fashion Revival, een lipstick die hier héél snel uitverkocht was. Ik heb hem mee laten brengen vanuit Barcelona (dankjewel Jacky, topper!).

MAC Fashion Revival - 19,50 via maccosmetics.comIk was niet heel blij toen ik vrijdagochtend (2 oktober) bij Debbie van Beautyscene zag dat de collectie van MACnificent Me al online stond. MAC en data, dat blijkt niet zo'n goede combinatie. Ik ging als een razende naar de website en Fashion Revival was uitverkocht. Gelukkig bleek de lipstick in Spanje iets minder populair, want mijn vriendin Jacky heeft hem voor mij meegenomen. Daar was 'ie nog gewoon te koop.

MAC Fashion Revival wordt beschreven als een donkere frambooskleur. De lipstick heeft een matte finish, maar voelt niet vervelend droog aan.


Swatch op mijn arm. Ik wil alvast één ding zeggen: mijn lippen zijn niet bepaald gekleurd, dus houd daar rekening mee als je hem wil kopen. De kleur valt bij iedereen anders uit en bij mij dus extra fel. Ik vond de review van Temptalia erg handig voor mensen met een donkerdere huid/lippen met veel pigment.
Fashion Revival valt bij mij best paars uit. Ik heb de lipstick op de foto aangebracht met een kwastje (Gosh 396). De kleur is niet 100% egaal dekkend, wat ik persoonlijk wel jammer vind. De lipstick is behoorlijk mat, ik zou zeggen 85% mat. Toch droogt 'ie niet heel erg in. Ik vind het persoonlijk wel prettig om er lippenbalsem of iets anders over te dragen. Dit ziet er ook behoorlijk gaaf uit:


Dit is de lipstick in combinatie met een rode XXXL shine lipgloss van Essence. Whoa.

Ik vind de lipstick erg mooi. Wel is het jammer dat 'ie niet helemaal egaal 'opdroogt'/dekt, maar dat is een kwestie van meerdere lagen aanbrengen. De lipstick geeft wel af met eten: ik zou na het eten absoluut een nieuwe laag aanbrengen, anders heb je een vreemde stain. De lipstick blijft, als je niets bijzonders doet, wel behoorlijk lang zitten. Als je niets zou eten of drinken, denk ik dat je maar één, hooguit twee keer op een dag hoeft bij te werken.

Of je de lipstick nog kunt krijgen is maar de vraag. Wellicht verschijnt hij online nog bij de Bijenkorf of Douglas of komt er een re-stock op maccosmetics.nl. Het is een bijzondere kleur om in je stash te hebben, dus ik raad hem zeker aan!

4 opmerkingen

Thanks voor je reactie!