Review: Miss Sporty Clubbing Colors quick dry nagellak


Ken je dat? Je wil een nagellakreview doen, maar je handen zien er uit alsof je 17 jaar lang non-stop op het land hebt gewerkt. Ik kreeg een aantal lakjes binnen van Miss Sporty uit de Clubbing Colors lijn en kreeg meteen zin om te lakken. Vandaar niet de mooiste nagels die je ooit van me zag, maar hopelijk kijken jullie daar even doorheen ;-)

Miss Sporty Clubbing Colors nagellak- 1,99 euro via Etos


De Clubbing Colors nagellakken van Miss Sporty beloven iets bijzonders: een laagje moet binnen één minuut droog zijn. Dat vind ik nogal een belofte, want meestal kan ik na een uur nog niet veilig mijn schoenen aantrekken. Of mijn broek ophijsen. Of überhaupt ademhalen.

Ik heb één lak langere tijd gedragen, maar ik laat je drie nieuwe kleurtjes zien!

#021 My Floral Delights


De kleur 021 is een fris groen kleurtje. Dekt met drie lagen het beste.

#047 My Tender CocoonDe kleur 047 is nude-achtig met een shimmer. Dekt met drie gewone lagen of vier dunne lagen. Dit vind ik niet zo fijn- hij kan dan wel snel drogen, ik vind vier lagen te veel. Zeker als ik nog een basecoat wil aanbrengen. Ondanks dat vind ik hem veel mooier dan ik in eerste instantie dacht!

#051 My Precious Rosewood


De kleur 051 is mijn favoriet! Dekt met twee normale lagen of drie dunne laagjes. Zacht roze, doet me ook echt aan het voorjaar denken. Op deze foto draag ik de lak drie dagen (met een basecoat van Essie). Op mijn pink zie je dan ook wat slijtage, maar hij kan er mee door.

De droogtest heeft deze nagellak dubbel en dwars doorstaan. Wat is het fantastisch dat je niet lang hoeft te wachten voordat je nagellak droog is! Ik heb de timer niet gezet, maar langer dan vijf minuten hoef je echt niet te wachten. Het kwastje lakt ook prettig en de kleuren zijn leuk. De houdbaarheid zonder basecoat is niet best, maar mét een basecoat kun je de lakjes met gemak vier dagen dragen. Daarna vind ik de beschadigingen te erg opvallen.

Ja, ik ben tevreden over de nagellakjes van Miss Sporty! Leuke, diverse kleuren voor een klein prijsje. De nieuwe kleuren zijn vanaf 15 mei verkrijgbaar bij Bol, Etos, DA en DIO Drogist.

Ben jij al bekend met de Clubbing Colors?

8 opmerkingen

 1. De mintgroene nagellak is erg mooi! Die zou ik heel graag aan mijn stash toe willen voegen, hihi. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er is niks mis met je nagels hoor! Wat een leuke kleurtjes, ik draag graag deze tinten op mijn nagels. Super fijn dat ze snel drogen, dat vind ik echt een must want het komt bij mij zelden voor dat ik mijn nagels maar één keer hoef te lakken, haha. :')

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha thanks! Ik ben zo iemand die zich stoort aan elk velletje, daar kan het ook door komen. En dat laatste is herkenbaar... heb soms na een uur rustig aan doen NOG een beschadiging in de lak. Dan geef ik het maar gewoon op :')

   Verwijderen
 3. Dat valt toch allemaal erg mee? Mooi hoor, ik vind de nude je ook heel mooi staan. Maar met 2 laagjes vind ik het al genoeg geweest hoor, daar heb ik het geduld niet voor om verder te lakken. Wel een topcoat

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het zachtgroene kleurtje wel heel erg leuk maar de andere twee zijn ook zeker niet verkeerd. Ik houd zelf wel van wat zachtere kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Looking good. Die groene vind ik stiekem wel leuk eigenlijk :) Keer wat anders!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het roze kleurtje heb ik ook, en het is een van mijn favorieten =D

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!