Kruidvat make-up actie 1+1 gratis: mijn aanraders

Hiiii allemaal! Het is weer zo ver: morgen (vrijdag), zaterdag én zondag is alle make-up 1+1 gratis bij Kruidvat. Dit is natuurlijk een waanzinnig goede aanbieding- nu kun je mooi je favoriete make-up inslaan! Ik laat je mijn aanraders zien, inclusief Essence en Catrice (ze doen dit keer wel mee, yessss!!). Lekker budget! Kijk je mee?

PS. Mocht je dit artikel al gelezen hebben (het verscheen vorige week per ongeluk al), sorry!


Hierboven zie je al een paar van mijn favorieten. Dit zijn echt de producten die ik elke dag gebruik- ze komen direct uit mijn make-uptasje ;-)

L'oréal Infallible Matte foundation 15.99- Ik heb hier inmiddels al vier tubes van opgemaakt! Mijn favoriete drugstore foundation. Ideaal voor als je een gemengde tot vette huid hebt.
Essence Full Coverage concealer 2.59- Een nieuwe telg in de Essence familie. Je kunt het zien op de foto- SHE'S BEEN USED! Ik heb nog niet eens een review geschreven over deze concealer, maar hij is al bijna op. Een favoriet voor onder mijn ogen. En heel erg licht voor de snow white's onder ons.
NYC Show Time mascara 1.99- Jaha, deze heb ik pas behandeld in een review. Echt een fantastische mascara voor maar 2 euro!! Inslaan!
Catrice Prime & Fine Instant line smoother 3.99- Als je grote poriën hebt, MOET je dit product echt even proberen. Het vult als een gek voor een gladde basis onder mijn foundation. Eerlijk: ik moest er even aan wennen, maar nu ik hem dagelijks gebruik kan ik hem niet meer missen.
NYC Show Time wenkbrauwgel 3.49- Eerst dacht ik, wenkbrauwgel, meh, boeiend. Totdat ik de NYC wenkbrauwgel opgestuurd kreeg. Deze is echt geweldig! Het houdt mijn wenkies de hele dag op hun plaats en zorgt voor een mooi kleurtje.Een eervolle vermelding wil ik geven aan de Skin Define hydro gelprimer van MUA (6.99). Ik was er in mijn review niet mega enthousiast over, maar ik wil hem toch graag aanraden aan mensen die snel last hebben van primers die dimethicone bevatten. Het is de moeite waard om over te stappen! Ik ging zelf ook weer terug naar deze primer omdat ik pukkeltjes kreeg van een siliconenprimer. Zorgt niet voor een heel gladde basis, maar wel voor een langdurig(er) resultaat.

Een aanrader is het Rimmel Stay Matte poeder. Kost 9,99 euro en is één van de betere temmers voor een vet huidtype.


Nog een paar vastgeroeste favorieten:

Essence Stay All Day concealer 2.59- Deze concealer is ook helemaal leeg geschraapt, ik heb echt een nieuwe nodig! Dekt niet heel extreem, maar is wel zeer prettig in gebruik als je fijne lijntjes hebt (bijvoorbeeld onder het oog). Trekt niet in de rimpels.
Catrice Prime and Fine eyeshadow base 3.89- Ik kan je niet vertellen hoeveel flesjes ik hier al van op heb gemaakt, maar zou er een huis mee kunnen bouwen. Wenkies en eyeliner al jaren elke dag on fleek dankzij dit spul.
Mua Luxe highlighter cushion 7.49- Hier heb ik ook een review over geschreven! Een hele mooie highlighter in kussenvorm.


En dan, de meest eervolle vermelding die ik maar kan geven: de Catrice Liquid Liner waterproof (3.89 euro). Ik heb deze zo vaak opnieuw gekocht dat ik het raar vind dat ik niet het gezicht ben van deze eyeliner. Catrice, bel me (sarcasme mensen, please. Of toch niet? Muahaha). Af en toe komt er een andere eyeliner in m'n leven maar geen één is zo goed als deze.

Producten die ook de moeite waard zijn (en ik heb ze in een review behandeld):
-Essence Blushplay palette
- Catrice Liquid Gel Cushion eyeliner
- Catrice Glam Sculpt mascara

Goed, ik ben natuurlijk super benieuwd wat jullie gaan aanschaffen. Geld mag rollen, er is korting! Laat het me weten in de reacties!

5 opmerkingen

 1. Oooh mooie aanraders inderdaad! Ik twijfel of ik wat ga shoppen..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh jee! Wat een verleiding, haha. Die mascara wil ik trouwens heel erg graag proberen, misschien dat ik die wel ga halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb op dit moment genoeg vind ik haha. Even geen geld wat bij mij gaat rollen. Eerst maar weer is wat sparen. Maar anders had ik graag wat mascara's ingeslagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb nog niet één van deze producten gebruikt :o Misschien dat ik van de week nog even ga sneupen voor wat make-up :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie aanraders! Ik ben zelf wel nieuwsgierig naar de Essence concealer, die lijkt op de Catrice concealerverpakking die ik heb.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!