Review: Bellápierre Strobing kit


Kenden jullie Bellápierre al? Nee? Ik ook niet, tot een tijdje terug. Mijn zus kwam aan met de Strobing Kit van Bellápierre, een vondst uit de TK Maxx in Eindhoven. Eerst dacht ik 'waarom koop je zoiets als je het merk niet kent', maar nu blijkt deze set ineens een waarde van 65 dollar te hebben! Whuut! Ik review hem vandaag voor je.

Bellápierre Strobing Kit- 65$ of 16,99 euro via TK MaxxStrobing is een relatief nieuwe trend waarbij je geen heftige Kim-K contour aanzet, maar juist de hoge punten van je gezicht benadrukt. Je neusbrug en jukbeenderen bijvoorbeeld. Bellápierre speelt daar op in met een set met vier verschillende kleuren glanzend poeder. Dat heeft het merk bewust gedaan (aldus de site), om zo een match met meerdere huidskleuren te kunnen vormen. Bellápierre belooft daarnaast een finish die op te bouwen is. Dus je kunt voor een natuurlijke of juist glamorous look gaan.

De verpakking is overigens niet jeel handig, maar je leert er mee om te gaan. Vooral niet te enthousiast met je kwast door de potjes gaan.Bij de set komt overigens ook een gratis fan brush. Ik had er al eentje, maar deze is van goede kwaliteit! Het is een oké prijs voor vier highlighters en een goede kwast, maar dan moet je wel meer dan één kleur gebruiken.

Als je een eerste blik werpt op deze poeders, dan is de naam 'strobing kit' misschien niet helemaal goed gekozen. Ik zou eerder voor 'super shiny kit' gaan ofzo, hahaha! Bij strobing denk ik aan subtiel, maar deze poeders zijn dat niet. Grappig om te weten: alle poeders hebben slechts drie ingrediënten, namelijk mica, titanium dioxide en iron oxides. Omdat het minerale pigmenten zijn, zijn de poeders zeer geschikt voor een (acné)gevoelige huid.


Daglicht


Zonlicht. Armhaar, omaguerd. Boven naar beneden: sultry - rosé - toast - lustre

Ik vind de poeders zo onwijs mooi. De tweede kleur van onder (toast) is mijn favoriet omdat deze het mooist matcht bij mijn huidskleur. Maar eigenlijk zijn alle kleuren mooi. De twee donkerste kleuren hebben de meest zachte textuur. De onderste kleur, die bijna wit is, is wel een beetje glitterig.


Deze foto..... I CAN'T! Het is gewoon zo'n ellende om een highlighter goed op beeld te krijgen, haha! Maar als je je beeld kantelt, zie je het beter. Ik gebruikte hier een mix van Toast en Lustre. Geloof mij: in real life hoef je zéker geen moeite te doen om het poeder te spotten.

Ja hoor, ik ben fan geworden van Bellápierre! De verkrijgbaarheid is wel een beetje lastig, maar ik zag dat Bellápierre tegenwoordig een Belgisch Instagramaccount heeft (en een niet-officiële Nederlandse Facebookpagina), dus wie weet kunnen we Bellápierre in de toekomst makkelijk krijgen. Tot dan is het gewoon mogelijk om via Bellapierre.com te bestellen. Je kunt uiteraard ook TK Maxx in de gaten houden voor een mooie aanbieding ;-)

Wat is jouw eerste indruk van de Bellápierre poeders?

15 opmerkingen

 1. Wat ziet het er tof uit!! Echt mooi joh. Ik kende het merk ook nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit! Je eyeliner is ook helemaal on fleek ♡ Ik had het merk al wel eens in een Styletone box gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks Monica! Leuk dat het daar ook in zat, ik was er verder niet bekend mee :-)

   Verwijderen
 3. Waaaauw! De brush heb ik zelf ook, die heb ik in een StyleTone box gekregen. Die poeders zien er echt prachtig uit, wat leuk dat ze dat hij TK maxx verkopen, ik moet daar snel weer een keertje langs gaan :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ken dit merk niet, maar dit ziet er heel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Looking good! Wat een glans :) Ik heb een oogschaduw palette van dit merk : Liefde!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit merk kende ik nog niet, ziet er wel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Love it! Ik zag hem in Grunn ook al liggen bij de TK Maxx. Het is dat ik al grossier in glim, anders had ik hem ook meegenomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er geweldig uit! Die glans is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ha, ik heb ook weer een nieuw merk leren kennen! Ik vind de kwaliteit wel super mooi zeg al denk ik dat ik niet helemaal weg kom met deze tinten.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw ik ben echt best wel onder de indruk van deze producten! Wat mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!