Kruidvat hand&nail care: vernieuwd en uitgebreid!


Ik weet nog goed dat ik jaren geleden een flesje Kruidvat extra strong nagelverharder gebruikte. Het was paars van kleur en ik was er aan verslaafd! Ik verloor de nagelproducten van Kruidvat even uit het oog, maar kreeg een tijdje geleden een perspakketje met vernieuwde en helemaal nieuwe producten uit de hand&nail care lijn. Ik vertel je daar vandaag graag meer over!Er zaten vier producten in het pakketje die ik je graag wil laten zien:

Kruidvat Grow Keratin- 2,99 euro
Kruidvat Anti-Age Conditioner- 2,99 euro
Kruidvat Complete Care 8 in 1- 2,99 euro
Kruidvat Hand&Nail serum- 2,99 euro

De prijslijst is in ieder geval niet heel moeilijk, het zijn allemaal dezelfde budgetprijsjes :-).
De Kruidvat Grow Keratin is geschikt voor beschadigde nagels en geeft een vocht-boost. De Anti-Age Conditioner zorgt voor een vitamineboost- het product is verrijkt met vitamine A, C en E. De 8-in-1 formule belooft veel dingen, bijvoorbeeld het opvullen van ribbels, betere groei, glans én UV-bescherming. Om je handen lekker te verzorgen gebruik je het hand&nagel serum. Dit is een nieuw product.


Hierboven nog even de ingrediënten van het serum. Deze is erg dun en ruikt ZO GOED! Voor een budgetproduct zitten er nog best prima verzorgende ingrediënten (glycerine en aloë vera) in. Het doet me een beetje denken aan de bodylotion van Chanel Mademoiselle, maar dan net iets anders. Het is echt een lekkere geur waardoor het een feest is om je handen in te smeren. Het trekt daarnaast heel snel in. Wel zo fijn, ik heb er een hekel aan als ik een half uur moet wachten voordat ik weer iets kan doen.


Dan de drie 'nagellakken'! Je moet ze eigenlijk niet helemaal zien als nagellak, vandaar de aanhalingstekens. Je moet het zien als verzorgende producten die je regelmatig opnieuw moet aanbrengen voor blijvend resultaat. De Complete Care én Grow Keratin maken je nagels een stuk harder waardoor ze minder gemakkelijk scheuren. Deze blijven niet heel lang zitten- na één of twee dagen ben je toe aan een nieuwe laag. Als je het goed bijhoudt, zie je ook echt resultaat. Als je te lamlendig bent om het bij te houden, dan zie je dat helaas wel snel terug aan je nagels.

Mijn favoriet van deze drie is de Anti-Age Conditioner; hoewel ik de naam een beetje vreemd vind is het kleurtje mooi en subtiel. Mijn nagels voelen een stuk harder aan en ik heb het idee dat deze het langst blijft zitten. Lui mens dat ik ben wil ik er niet té veel naar om hoeven kijken ;-).

Ik ben erg blij met deze fijne producten en blijf ze zeker gebruiken! De prijs-kwaliteit is helemaal in orde.

Was jij al bekend met de Kruidvat hand&nail producten?

6 opmerkingen

 1. Klinken goed zeg! Ben nu wel erg benieuwd of het wat voor mij is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Laat het me weten als je er iets van gaat proberen :D

   Verwijderen
 2. Klinkt goed! Ben nu wel benieuwd naar die Anti-Age Conditioner en naar dat serum!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De anti-age conditioner is echt goed! Alleen die naam... haha

   Verwijderen
 3. Klinkt goed en lekker budget. Mijn nagels breken de laatste tijd vaak af dus als dit werkt zou het ideaal zijn natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!