Review: HEMA eyebrow pomade (55 mid brown)


Toen ik de eyebrow pomade van HEMA voorbij zag komen, maakte mijn hart een klein sprongetje. Het is namelijk, eerlijk is eerlijk, best een tijdje geleden dat ik echt stond te springen om HEMA make-up. Ze schroeven de kwaliteit flink omhoog met onder andere nieuwe kwasten en wenkbrauwproducten. Ik laat je vandaag meer zien over het laatste!

HEMA eyebrow pomade- 5 euro via HEMA


Even een sidenote: ik gebruik nu bijna precies een jaar een soortgelijk product van Make-up Mekka. Helaas is dat merk alleen in Noorwegen te verkrijgen. Van de echte Dipbrow ben ik niet zo'n fan als die van Make-up Mekka, dus ik was echt aan het wachten op een goede budgetversie. Dat HEMA daar nu mee komt is sowieso al een applaus waard, want veel jonge meiden kunnen geen 31 euro betalen voor Anastasia Beverly Hills. Sowieso vind ik dat echt een idiote prijs.


Er zijn drie kleuren verkrijgbaar en persoonlijk vind ik dat wel jammer, maar aan de andere kant begrijp ik het ook. HEMA moet uiteraard eerst iets proberen voordat ze het massaal gaan aanbieden. Ik stond ontzettend te twijfelen tussen de lichtste kleur en de mid brown. Ik koos uiteindelijk voor de mid brown omdat ik de lichtste kleur erggg grijs vond. Begrijp me niet verkeerd, dit is wel de beste keuze voor blondines, maar aangezien ik mijn wenkbrauwen heb geverfd dat ik dat dit de beste kleur match zou zijn.

Moet het alvast even kwijt: ik zou ZO blij zijn als HEMA ook met een 'soft brown' kleur komt, dus tussen blond en midden bruin in!

Tijd voor de test:


Hierboven mijn wenkies zonder iets er in. Je kunt zien dat ze niet lang geleden geverfd zijn.


Hierboven heb ik mijn wenkbrauwen ingevuld met de eyebrow pomade én een beetje NYC wenkbrauwgel.


Hierboven zie je de wenkbrauwen full face. Ik vind ze helaas wel ietsje te warm en toch aan de donkere kant voor mij. Ik ga nog wel proberen om met een lossere hand aan te brengen.

Even ter vergelijking twee foto's waarbij ik Make-up Mekka heb gebruikt:Concluderend: ik vind de kleur te warm en aan de donkere kant. Ik denk dat ik toch de lichtere kleur had moeten kopen. MAAR, de kwaliteit van dit wenkbrauwproduct is echt waanzinnig. Je hebt maar heel weinig product nodig, je kunt er super strak en nauwkeurig mee werken en het blijft zitten als een huis. Als er een kleur voor jou bij zit, ga er dan absoluut voor! Zeker een aanrader. Ik ga in ieder geval nog wel terug voor een andere kleur.

Ga jij dit product proberen?

14 opmerkingen

 1. Oeeh dit klinkt interessant! Ik heb nog genoeg wenkbrauwspul liggen, maar wel echt leuk dat Hema dit gemaakt heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed dat ik dit lees! Mijn dip brow is bijna aan zijn einde gekomen, maar ik zoek eigenlijk een goede budget vervanger. Ik vrees alleen dat de kleur voor mij dan ook te warm is. Ik moet echt een koele tint hebben..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Top! Ik ga het zeker even bekijken in de winkel. Hopelijk is deze kleur voor mij wel goed al hou ik zelf van grijze ondertoon en niet te warm.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zag hem ook al voorbij komen bij iemand anders op Instagram! Fijn dat ie toch wel goed werkt. Jammer van de kleur alleen. Denk dat ik zelf ook voor de blonde kleur ga kijken. Ben zelf wel brunette, maar mijn bruine haar is niet super donker, dus vaak past de 'blonde' kleur er perfect bij. Uit het catrice doosje gebruik ik bijvoorbeeld ook de lichtste kleur alleen. Ben benieeeuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wil de lichtste kleur ook nog graag gaan kopen! Ben benieuwd naar jouw mening :D

   Verwijderen
 5. Ziet er best nog een goed product uit! Zelf gebruik ik de Anastasia versie en die is inderdaad nogal prijzig. Ik denk dat ik deze wel eens een kans ga geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat goed dat de Hema deze ook heeft en een mooi prijsje. Ik heb die van Anastasia maar die is wat uitgedroogd. Nu nog kijken voor de juiste kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klein beetje olie erin schijnt goed te werken! Ben benieuwd naar jouw mening hierover :D

   Verwijderen
 7. De kleur is inderdaad wat donker, ik doe nooit iets met mijn wenkies alleen een beetje kleurloze gel erin.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ohhh mooi! Ik vind het écht goeie kwaliteit. Ik heb ook altijd de wenkbrauw potloodjes van de HEMA. Kan niet zonder!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super fijn dat hij je zo goed bevalt en dat hij zo lekker budget is. Ik vind het altijd zo lastig om met dit soort producten niet te harde lijnen te creeëren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is het ook wel! Ik vind het soms ook leuk om af te wisselen en er een poeder bij te pakken :-).

   Verwijderen
 10. Ondanks dat de kleur niet helemaal matcht dus wel een goed product! Ik ga er eens naar kijken als ik bij de Hema ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ga eens kijken voor de blonde kleur. Ik heb dus wel die idioot dure van Anastasia en ik vind hem geweldig, maar een goedkopere dupe zou mijn portemonnee heel blij mee zijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!