Review: Miss Sporty Happy Eyes mascara

Het is weer budget-topper-tijd! Miss Sporty komt met een nieuwe mascara, namelijk de Happy Eyes mascara. Laat je alsjeblieft niet teveel beïnvloeden door de verpakking (we zien het allemaal; hij is behoorlijk kinderachtig) want ik kan je één ding zeggen: deze mascara wil je écht proberen.

Miss Sporty Happy Eyes mascara- 3,99 euro


Ik wil er niet te lang over doorzeuren, maar ik moet het toch even kwijt: ik vind het jammer dat de verpakking zo kinderlijk is. Dit geeft een totaal verkeerd beeld van deze mascara. Als ik hem zelf niet had ontvangen, weet ik niet of ik hem zou kopen in de winkel. Het oogt toch een beetje als kindermake-up. En dat is zó niet terecht!

De mascara kost in ieder geval 3,99 euro; een zeer fijne prijs. Hij deed me in eerste instantie erg veel aan mijn recente budgetvondst van NYC denken. Toch is deze wel ietsje anders: voor mijn gevoel is 'ie minder droog.


Het borsteltje is van plastic en heeft geen traditionele haartjes. Ik vind dit soort borsteltjes persoonlijk het meest fijn. Het vermindert de kans op klontjes en uitdroging. De mascara belooft een liftend effect tot in de puntjes en een 'super sterke krul'. Kom maar doorrrrrr!

Full face checken? Op Instagram draag ik de mascara op vrijwel al mijn recente hoofd-foto's.

Hierboven een aantal foto's waarop ik de mascara draag. IK BEN FAN. Mijn wimpers lijken echt super lang, ze staan bijna recht omhoog zonder dat ik ze krul. Misschien vind jij het resultaat in close-up best heftig. I get it. Met één laag kom je echter ook al heel ver- fijn voor mij, want ik heb het geduld van een goudvis.

Ik heb de mascara getest met heel warm weer (je kunt je nu bijna niet voorstellen dat het ooit warm was, Nederland what u up to in vredesnaam) en als ik dan een klein minpuntje moet noemen... de mascara geeft een beetje af. Niet heel erg, maar toch. Dat moet je in de gaten houden als je erg vettige oogleden hebt of de mascara meeneemt op vakantie.

Deze mascara kan ik dus hartstikke aanbevelen. Sterker nog, ik vind echt dat jullie hem moeten proberen. Ik voel dat jullie het je afvragen: welke is beter, die van NYC of die van Miss Sporty? Ik zeg NYC voor als je vettige oogleden hebt, anders Miss Sporty. Die is net ietsje meer vloeibaar.

Treur niet- de mascara is vanaf eind juli verkrijgbaar. Nog even geduld dus. Ga jij hem op je wishlist zetten?

11 opmerkingen

 1. Hij stond al op mijn wishlist, hihi. Had al meer positieve reviews gelezen :) Die MOET ik hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een verschrikkelijke verpakking is dit toch, haha. Maar het resultaat is wel echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit soort borsteltjes vind ik ook zo fijn werken. Het valt mij op dat veel budgetmerken toch wel heel goede mascara's hebben, ik zou zelf nooit zo een dure kopen. Het verschil is vaak zo klein, mooie mascara!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heftig resultaat? Nee joh, dat is toch wat je wilt van een mascara! Ziet echt goed uit! Tegen die tijd is mn glam and doll vast op, dus dan ga ik eens die van Miss Sporty proberen! De verpakking is wel echt lelijk. Wel een voordeel voor kippige mensen zoals ik (-5) zal hem niet snel kwijt raken als ik bezig ben met makeuppen zonder mn bril op.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het resultaat is prachtig zeg! De verpakking is wel echt een no-go. Ze waren zo goed bezig met de verpakkingen, maar dit is echt wat kinderlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooooh wow deze ga ik sowieso proberen! Lekker prijsje ook! Hou ik van ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed zeg, ik heb nu de Catrice rock couture die is ook heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oke, ik heb het artikel half gelezen en wist al: die ga ik kopen! Dank, dank voor deze super tip :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow! Don't judge a book (mascara) by it's cover blijkt maar weer, haha! Wat een mooi resultaat, thanks voor de tip! Deze wil ik zeker proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!